Şimdi Ara

Sandisk ssd test verileri çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın bilgisayarına sandisk ssd plus aldık. Laptopta hwinfo64 ile bakabildiğim kadarıyla sata2 desteği var.

250 mb okuma yazma hızları o yüzden normal ama sıralı okuma vs diğer hızlar neden bu kadar yavaş çıkıyor olabilir?

Edit: Bu arada aklıma geldi. Disk klonlama ile harddisk verilerini kopyaladık. Sıfırdan kurmadık yani. Onunla alakalı bir durum değildir dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 26 Şubat 2020; 9:13:9 >

• Sata 2 ve Sandisk SSD Plus icin bu degerler normal
    Edit:
    BU SSD'de önbellek olmadigi icin degerlerde ani düşüşler ve dusuk yazma okuma alman gayet doğal. Yinede firmware update yapmayi deneyebilirsin. Cok kafaya takma derim degerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 26 Şubat 2020; 2:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Sata 2 ve Sandisk SSD Plus icin bu degerler normal
    Edit:
    BU SSD'de önbellek olmadigi icin degerlerde ani düşüşler ve dusuk yazma okuma alman gayet doğal. Yinede firmware update yapmayi deneyebilirsin. Cok kafaya takma derim degerleri.
    Benim tercih edeceğim bir ssd değildi ama arkadaş fazla bütçe ayıramam diyince bunu aldık.

250 mb okuma yazma olayına takılmıyorum da, mesela bendeki 7 senelik ocz vertex 4'teki random 4k okuma yazma bu şekilde.

Rastgele okumada 10 mb, 5 mb lara düşen bir ssd şaşırttı beni.

Edit: Bu arada aklıma geldi. Disk klonlama ile harddisk verilerini kopyaladık. Sıfırdan kurmadık yani. Onunla alakalı bir durum değildir dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 26 Şubat 2020; 9:12:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.