Şimdi Ara

Sanırım Spy gibi birşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç spyware programı denedim.. avast kaspersky gibi anti virüsleri denedim...çözemedim...bu sorunla daha önce karşılaşıp da çözebilen arkadaşlar varsa yardımını bekliyorum...bu pencere her dakika açılıyor ve çok rahatsız ediyor..içeriğinde bir site ismi var ve bu siteler anti-virüs ve ya anti-spyware siteleri..bunun gibi birçok sorunla karşılaştım ki onları da çözememiştim :D bunu bilen biri varsa paylaşırsa sevinirim..

• Büyük ihtimalle trojan yemişsin.Bilgisayarını güvenli kipte açıp ,bahsettiğin antispy programları ile tarat.
  • başlat>çalıştır>services.msc yazıp enter'a basın,hizmetler yönetim konsolu başlayacaktır.
    "messenger" servisi üzerine çift tıklayıp "başlangıç türü"nü devredışı olarak değiştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.bir daha bu şekilde iletiler almazsınız.

not: bahsi geçen messenger hizmetinin msn messenger,windows messenger ya da başka başka bir messenger "uygulaması" ile ilgisi yoktur!

trojan veya spy gibi bir durum sözkonusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdcasx -- 7 Haziran 2006; 3:16:39 >
  • çok çok eywallah kardeş allah razı olsun
  • @ferdcasx

söylediklerinin %70 i hatalı bence

[quote="ferdcasx"] not: bahsi geçen messenger hizmetinin msn messenger,windows messenger ya da başka başka bir messenger "uygulaması" ile ilgisi yoktur!

Windows eğer domaine ait bir client ise sistem yöneticisinin clientlara mesaj göndermesini sağlayan bir servis olarak kullanılabilir. Bu da bir nevi messenger uygulamasıdır.

trojan veya spy gibi bir durum sözkonusu değil.

kesinlikle trojan ya da spy söz konusu.

Sistemini Ewido ile bir taratmanı öneriyorum. Hatta Hijackthis ile de tarama yapıp log dosyanı tecrübeli arkadaşlara incelettirebilirsin.
  • abi arkadaşın dediğini yapınca sorun çözüldü
  • sorun çözüldü gibi görünüyor ama arkadaşım aslında o uyarıyı veren spy yada trojan halen bilgisayarında. sana o uyarıyı messenger servisiyle gönderiyordu. sende o servisi kapattın sadece. artık sana gönderemiyor ama halen bilgisayarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.