Şimdi Ara

Sanırım tetanoz oldum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, ben Ankara ODTÜ'de okuyan bir öğrenciyim.

Geçen Cuma parkta kedinin biri elimi tırmaladı, doktora pansumana gittim. Orada pansuman sonrası ne olur ne olmaz diye kuduz aşısı programına aldılar beni. Tetanoz aşını en son ne zaman oldun diye sorduklarında hatırlamıyorum, lisede 3 tane aşı yapmışlardı ama adlarını bilmiyorum dedim. Onlar da vurmaktan vazgeçtiler nedense.

Bugün kas seğirmeleri başladı ne yazık ki. Bilmiyorum belki benim endişem yüzünden olan bir şey, ancak çene kaslarında kilitlenme gibi bir durum yok henüz. Seğirmeler de sadece benim hissedebileceğim seviyede.

Artık kendimi tetanoz olduğuma dair ikna ettim neredeyse, gerçekten çok kötü durumdayım arkadaşlar. Gurbette kalıyorum zaten, ailemi görmeyeli aylar oldu, endişelendirmemek için bir şey demedim. Ama artık onları bir daha görebileceğimden kuşkuluyum.

• Hocam geçmiş olsun koş doktora bi yere burda çare arama elini çabuk tut
  • ODTÜ'de okuyorum demişsin,demek ki kafan çalışıyor.Arkadaş o zaman ne diye burada duruyorsun da basıp başka doktora gitmiyorsun.Ya da aynı doktora gidip derdini anlatmıyorsun.
  • Ayyynısı kaynımda var
  • Odtü'ye gidiyorsan bir şey olmaz,meraklanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Ayyynısı kaynımda var

Hani böyle çekme yapıyo.
  • Geçmiş olsun, şuan burda durman hata. Git aşını ol .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Ve burun ameliyatı oldum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam odtülü abi, özellikle vurgulamış bişey olmaz ona cinyus
  • ODTÜ'de okumanın konuyla ne alakası var çözemedim ama zamanını doktora falan giderek harcarsan daha iyi kullanmış olursun. Tabi öleceğimden kesin eminim son sözlerimi yazıyorum olayına girdiysen bilemem o zaman ODTÜ'lü olduğunu belirtmek de hakkındır tabi.
  • İyi günler, Merhaba ben Mesut Çevik. Donanım Haberin genel yayın yönetmeniyim.
  • şakası olmaz bu işlerin koş doktora git
  • Git hastaneye tedavi altına alırlar. Tetanoz diğer hastaklıklarla birleşmeden kolay kolay öldürmez. Tedavi ve bakım ile en fazla 2 hafta çekersin.
    Bu arada yaralanmanın ardından 72 saat geçmediyse gidip aşı yaptırabilrisin. Geçtiyse serum filan verirler. Tedaviye alırlar. Tabi gerçekten tetanozsan. Ama pek sanmıyorum.
  • Gittim hastaneye baktılar pek bir şey yapmadılar. Aşı vurdular sadece.

Anlattım o kadar 1 hafta geçtikten sonra tetanoz aşısı olsam ne olacak diye gerçi.

Gerçi lisede 3 tane aşı olduğumu hatırlıyorum ama adlarını bilmiyorum.
  • "Kedinin biri" tabiri de ilginç olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.