Şimdi Ara

Sansa clip mi ipod nano mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler, bir kaç sorum olucak..:

1- sansa clip+ ile sansa clipin farkı ne?
    2- sansa niye bu kadar meşhur yahu ses kalitesi iyiymiş tamam peki verdiği ses en fazla ne kadar oluyor?
    3- rockbox nedir nasıl yapılır? equalizerı nasıl ayarlayacağım?
    4- amazondan sipariş etmeyi düşünüyorum, sahte çıkmaz umarım.
    5- ipod nano 5. nesil mi sansa clip+ mı

cevap veren vermeyen herkese teşekkürler

• birisi de cevap versin be kardeşim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: refik1995

birisi de cevap versin be kardeşim ya

Herkese teşekkür edersen cevap vermezler :P

Forumda ilk 4 sorunun cevabı var... Ayrıca ibraxi nickli arkadasımız da satıyor son derece güvenilir...

İpod Nano bence rezil bir ürün, şarj kötü vs... En iyisi sansa clip zip alın, hafıza kartı da alın...

Zip icin rockbox çıkmadı sanırım ama clip+ icin mevcut, ibraxi o konuda da Yardim eder...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clip+ iyidir iyidir.bir ara dunyanin en iyi mp3 u secilmisti bir dergide.o zamanlar ipod listede yoktu bile ayrica ekstra hafiza karti da takilabiliyor bu iyi bisey.sansanin destekledigi muzik formatlari ipod dan kat kat coktur, ses kalitesi de coktur. Sansada itunes diye bir illet yoktur.direk muziklerini ekleyip kaldirabilirsin.ha ama dersen ki benim icin gorunus daha onemlidir, o zaman ipod nano almani onerebilirim.ahim sahim bir ses kalitesi beklememelisin bu durumda.
    Edit:duzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmetin94 -- 24 Temmuz 2012; 4:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 4 sorunun cevabını kendiniz araştıraak rahat rahat bulabilirsiniz. Son sorunun da cevabı bence clip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.