Şimdi Ara

Santrale olan uzaklık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, santrale olan uzaklığımdan dolayı max. 1mbit hızında internet alabiliyormuşum.
    Ev tesisatını değiştirdim komple ve sorunun ondan kaynaklanmadığını söylediler.
    Peki santral değişikliği yaptırabilir miyim? yaptırabilirsem nasıl yaptırabilirim?

Buda hat değerlerim.
     Santrale olan uzaklık.

• valla kardeşim ona bakarsan benim değerlerde bu senin hat zayıflaman benden cok az daha ileri banada öle dediler ama bilgim oldugu için çok uğraştım defalarca aradım işlerine gelmiyor 1mbite sabitliği kaldırın dedim kac kere en sonunda kaldıttırdım hızım bu bazen 2100 lere bile cıkıyor 4.5 km mesafe olmasına rağmen santrale :)
    Bu arada santral değişikliği yapamazsın senin bulunduğun bölgeye santral kurulması gerek. Bende köyde oturuyorum telekom geldi 1-2 ay önce santral kurcaz dedibekliyoruz bakalım kurulcak inşallah
     Santrale olan uzaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kul tigin -- 22 Kasım 2013; 13:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinir Hastası

Merhabalar, santrale olan uzaklığımdan dolayı max. 1mbit hızında internet alabiliyormuşum.
    Ev tesisatını değiştirdim komple ve sorunun ondan kaynaklanmadığını söylediler.
    Peki santral değişikliği yaptırabilir miyim? yaptırabilirsem nasıl yaptırabilirim?

Buda hat değerlerim.
     Santrale olan uzaklık.

Sana yakın bir başka santral var ise bir Turkcell Superonline noktasına git ve değişim işlemini gerçekleştir...

Not: Eğer senin bulunduğun santralden daha yakın bir santral yok ise değiştiremezsin.

• hat zayıflaması 60 dB ise sen dağda filanmı yaşıyorsun kardeşim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.