Şimdi Ara

Sapphire Ati hd 4830 'atikmdag görüntü sürücüsü' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Sistemim;

AMD phenom2 x4 940 3 GHZ, 2*2gb kingston 800 mhz ram, 320 gb WD hard disk, Sapphire Ati Hd 4830 ekran kartı, Gigabyte MA770-UD3 anakart ve Feel Hurricane 500 watt kasa şeklindedir.

Benim şöyle bir sorunum var;

Sistemim üzerinde Call Of Duty 4 Ve GTA IV yüklü. Ancak COD 4 oynarken hiç bir sorun yaşamazken GTA IV oynarken oyun arada sırada donuyor ardından tekrar düzeliyor. Fakat bir süre sonra oyun tekrar donup masaüstüne geliyor ve programı kapat penceresi çıkıyor. Bende haliyle oyundan çıkıyorum ve alt kısımda "atikmdag görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu" tarzında bişeyler yazıyor. Bu sorunuma bi çaresi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Ekran kartım üzerinde o/c yok, kasamın içinde biri yan kapaktaki büyük fan olma üzere toplam 7 adet fan var (sıcaklıktan olması ihtimali üzerinde pek durmuyorum kısaca) Ekran kartı sürücüm ve biosum en son sürüm, tüm güncellemeler yapılmış durumda. Ayrıca işletim sistemim vista home basic (32 bit yani). Sistemi kuralı yaklaşık 2 ay oluyor. Bu arada GTA yı yaklaşık olarak %85 ayarlar açık halde oynuyorum. Son bir şey daha bu hata COD 4 te şu ana kadar hiç olmadı (saatlerce oynamama rağmen).

Lütfen arkadaşlar bir bilgisi olan varsa paylaşsın bu alette gönlümce GTA oynayamamak çok acı verici bi durum.

Şimdiden hepinize teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih3554 -- 2 Temmuz 2009; 2:42:31 >

• Arkadaşlar lütfen yardım edin!!!

Bu konu hakkında kimseninbir bilgisi yok mu? Araştırıp bakmadığım yer kalmadı kimse bu sorunun çözümünü bilmiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.