Şimdi Ara

Sapphire Hd 2600XT GDDR4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapphire Hd 2600XT GDDR4 bu ekran kartından alıcam....Ama hiç bi online alıveriş sitesinde stokda yok
    Sizin bildiğiniz bi alışveriş sitesi varmı acaba bu ürünü temin edebiliceğim?

• Beyler yok mu bilen...Hepsiburada.com da 24.08.2007 de stokta olacaktır falan diodu ön sipariş cart curt verdim amma...1 gün geçti ürün hala stokta yok
  • üst konuya bakma zahmetini gösterseydiniz, stokta olan yerleri de görürdünüz....
    http://forum.donanimhaber.com/m_16682840/mpage_1/key_//tm.htm#16682840
  • hemen asagıda dd3 modeli ile yasadıgımı anlattım...istersen bi oku.ya nasıl aynı hataya 4. kere dustum ben...yine sapphire
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

üst konuya bakma zahmetini gösterseydiniz, stokta olan yerleri de görürdünüz....
    http://forum.donanimhaber.com/m_16682840/mpage_1/key_//tm.htm#16682840

Saol kardeşim..Stokda teknosada gördüm.15 dk önce hemen giyinip evimin altındaki teknolojixe gittim...
    Nasıl salak bi şirket anlatamam teknolojix...Çalışanlar bi garip davranıolar...Sen yokmuşsun gibi..Gerçekten ciddi alıcam ekran kartını diorum.. adam getirtiriz bi ara canım isterse tavırlarına girio..Ve bu beni çıldırtıo..
    Gerekirse artık ekran kartıda almam bu şirketten alıcaıma...Teknik olarak bu sektörde sizin bildiğinizin yarısını bile bilmeyen insanların size bole davranması hoş deil... Sadece tekno da kalsa bile o ekran kartını ordan almayacağım.. TRQX yardımın için teşekkür ederim tekrardan..

• sanalmarketim'de MSI,
    Vatan'da Sapphire, var (DDR4)

buralardan kargoyla daha ucuza getirebilirsin,
    boşver evinin altındaki kara cahilleri

kolay gelsin
  • sapphire dışındaki markalara göz atmanızı tavsiye ederim...hatta mümkünse 8600gt,gts almanız daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.