Şimdi Ara

Sapphire HD 4830 mu yoksa Sapphire HD 3870 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım, Sapphire HD 4830 mu yoksa Sapphire 3870 AVIVO mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.Sistemim:
    işlemci :İntel 8400 core 2 duo
    Anakart:Gigabyte EP35 DS4
    Rem :2GB Kingston DDR2 800Mhz
    Kasa :Termaltake 400W kasa
    Arkadaşlar bir yardımcı olursanız çok sevinirim bu ikisi arasında çok kararsız kaldım 1 ,2 gün içinde almayı düşünüyorum Mavi bilgisayardan.Yada sizlerin tavsiye ettiginiz daha uygun başka firma varmı...Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• Artık 3870 ölü teknoloji durumunda bence kesinlikle 4830 al . Ama bu sisteme 4850 giderdi .
  • Hd4830 Tabiki..
  • Tavsiyen için teşekkürler gskerem dostum yalnız ben 150$ pek geçsin istemiyorum anlıyacagınız ekran kartı için ayırdıgım param biraz kısıtlı
  • Hd4830 öneririm.
  • 4xxx serisine geç
  • 4830
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4830
  • 4830
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serkankoc41

Tavsiyen için teşekkürler gskerem dostum yalnız ben 150$ pek geçsin istemiyorum anlıyacagınız ekran kartı için ayırdıgım param biraz kısıtlı

O bütçe için 4830 çok iyi bir tercih . İçin rahat olsun .
  • 4830 al tabiki. mavi bilgisayar yerine vatan bilgisayardan da alabilirsin. hem vatanda hıs 4830 da var. tercih seninn.
  • 3870 kullanıcısı olarak 4830
  • Arkadaşalar tavsiyeniz için çok teşekkürler evet kararım kesinlikle 4830 'dan yana olacak.herkese tekrar teşekkürler ilginiz için
  • kesinlikle dogru tercih yapmışın 4830 kulanıcısı olarak kesinlikle tavsiye edebilirim
  • Tabiki 4830
  • 4830
  • Vay be (: Kart fiyat/performans efsanesi oldu gerçekten. İstisnasız tek cevap geldi. Yeni kartını güle güle kullanman dileğiyle hocam.
  • işlemci nedeniye 4850.
  • Arkadaşlar 4830 'a karar verdim birşey daha danışmak iştiyorum HIS mi SAPPHİRE mi?
  • ben sapphire tavsiye ederim. his in soğutması iyi değil diyolardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.