Şimdi Ara

sapphire hd5450 hdmi üzerinden sesini nasıl iptal edebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kullanmış olduğum nvidia 9600 gt ekran kartımın uzun zamandan beri hdmi çıkışı çalışmıyordu ve bende ekran kartımı garanti ye göndermeyyi düşündüm ve yerine daha kalitesi ve fiyatı düşük bir kart aldım gecici olarak, ama birtürlü ayarlarını tutturamadım. Almış olduğum yeni kart sapphire hd 5450 hdmi çıkışının sesi tv den kesik kesik geliyor ve çok rahatsız edici. Şimdi ben bunun sesini nasıl iptal edebilirim ve sesi ses kartından sürekli sesi nasıl alabilirim arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sewinieim. Hdmi üzerinden hiç ses gelmese daha iyi olur sürekli ses kartından sesin gelmesini istiyorum. Varmıdır böyle bir ayar arkadaşlar.

• dvı dan bağla sesi de ses kartından al
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

Merhaba arkadaşlar, kullanmış olduğum nvidia 9600 gt ekran kartımın uzun zamandan beri hdmi çıkışı çalışmıyordu ve bende ekran kartımı garanti ye göndermeyyi düşündüm ve yerine daha kalitesi ve fiyatı düşük bir kart aldım gecici olarak, ama birtürlü ayarlarını tutturamadım. Almış olduğum yeni kart sapphire hd 5450 hdmi çıkışının sesi tv den kesik kesik geliyor ve çok rahatsız edici. Şimdi ben bunun sesini nasıl iptal edebilirim ve sesi ses kartından sürekli sesi nasıl alabilirim arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sewinieim. Hdmi üzerinden hiç ses gelmese daha iyi olur sürekli ses kartından sesin gelmesini istiyorum. Varmıdır böyle bir ayar arkadaşlar.

/>

• dvi normal lcd monitöre baglı. Lcd de hdmi yok o yüzden dvı ile bağlı.
  • xMANİTUx kardeş sayende çözdüm işi sana çok çok teşekkür ederim. Şimdi ses olayını çözdük sayende ama ufak biir sıkıntım daha var, Plazma daki görüntü ile monitördeki masa üstünün görüntüleri birtürlü ikiside tam ekran olmuyor. Y a plazma tam ekran olyor yada mönitör. ikisinden biri ufalıyor birtürlü düzeltemedim. eski ekran kartında aynı boy oluyordu ama bu ati ekran kartı oyüzden mi aceba.
  •  sapphire hd5450 hdmi üzerinden sesini nasıl iptal edebilirim.

sapphire hd5450 hdmi üzerinden sesini nasıl iptal edebilirim.

2. fotodaki şekilde tvnizin çözünürlüğünü ayarlayabilirsiniz

• ftrzk sağol kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

xMANİTUx kardeş sayende çözdüm işi sana çok çok teşekkür ederim. Şimdi ses olayını çözdük sayende ama ufak biir sıkıntım daha var, Plazma daki görüntü ile monitördeki masa üstünün görüntüleri birtürlü ikiside tam ekran olmuyor. Y a plazma tam ekran olyor yada mönitör. ikisinden biri ufalıyor birtürlü düzeltemedim. eski ekran kartında aynı boy oluyordu ama bu ati ekran kartı oyüzden mi aceba.

Rica ederim arkadaşım.Sorununun çözüldüğüne sevindim.
  • xMANİTUx X kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. ama Realtek görünmüyor nasıl çözebilirim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.