Şimdi Ara

Sapphire rx vega 56 ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro exodusda kart 78 dereceyi gördü ve sadece 15 dakika oynadım. Sizce normal bir değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pulse mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Pulse evet

• RX Vega 56 modelini çoğu insan UV(UnderVolt) ile kullanıyor,bildiğim kadarıyla öyle daha rahat çalışıyor ekran kartı.78°C sınır sıcaklık gibi bir şey,kasanızın hava akışını kontrol edin bence...

• Uv ile kullanıyorum ben de kartı. Cooler master masterbox lite midtower kasa var önde 3 fan arkada 1 fan. Acaba öndeki fanlar randumanlı calısmıyor mu?

• bende de sapphire pulse modeli var. uv falan yapmadım sadece manuel fan değeri girdim. 65 derece üzeri %65 fan hızı olarak ayarlarsanız yeterli olur.

manuel fan ayarının tek dezavantajı fanlar boştayken durmuyor %30'da dönmeye devam ediyor.
  • Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Deneyip yazacağım tekrardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire RX 580 8 GB Nitro
    19 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu da deneyip yazacağım eve gittiğim vakit. Teşekkür ederim.

• 19.6.1 den 19.9.2'ye yükselttim ancak öncesinde de sonrasında da googleda bulduğum görsellerdekiyle uyumuyor bende çıkan overlay malesef. fana müdahale ancak profil seçenekleriyle mümkün oluyor. bunun sebebi ne olabilir?
  • amd kendi sitesinde olan: (wattman altındaki seçeneklerde fan mevcut)

resim gözükmezse:https://www.amd.com/en/support/kb/faq/dh-026 altlarda yer alıyor.

benim bilgisayarda olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 7 Ekim 2019; 12:2:40 >

• Sapphire rx vega 56 ısınması

malesef orada da yok hocam. googleda şöyle bir baktım 19.2.x sürümlerinden sonra sanırım bu özellik kalkmış. notepad üzerinden profile birkaç satır kod ekleniyormuş sonra o da çalışmamaya başlamış.

araştırılıp yapılabilir ama o kadar üşeniyorum ki hiç uğraşasım yok keşke böyle basit olsaydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.