Bildirim
Sarı renkli site yüzünden 2. el piyasasının bittiğinin özeti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu aracın sahibi enayi arıyor başka bir açıklaması yok iki ay önce aynı araç 17binde ve 2018 olanını 134 binden aldım, o zaman da vardı böyle enayi avcıları çoğunun ilanı hala duruyor. -
Fiyatlar son 1 ayda acayip yerlere çekildi. 2. elde 160 bin bandındaki araçlar 190-200 bin bandına çıktı bir anda. Bayiler araç getirmeye başlayana kadar araç almamak gerekir. -
Serbest piyasayı bi hazmedemedizin. İşine gelen alır. -
Almayın demedik zaten :) -
2008 leon iki ay önce 43 bine alındı. Geçen ay 51 bine başkası aldı. Dün 61 bine başkasına sattı. -
Dedi alsatçının biriquote:
Orijinalden alıntı: Bob Kelso
Serbest piyasayı bi hazmedemedizin. İşine gelen alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15.01.2020 de 151 e satılan araç 2 gün sonra yani bugün 165 binse bu serbest piyasadan çok enayi ayıklamaktır.
Bu fiyata satamaz, merak etme. Hiç kimse bu arabaya 165 vermez. -
Bir al-satçı ata sözü der ki “serbest piyasa yeğenim sen de yap” bu arada 2016 benzinli poloları 120 den koymaya başlamışlar görecez bakalım bir kaç ay sonra “serbest piyasa”yı
Aynı ilana bir de Şubatta bak
En az %5 daha koyacak -
oda başkasına 74 verir :d tren gider -
-
“YEDEK ANAKTAR KULLANİLMAMİŞTIR”quote:
Orijinalden alıntı: Hakan..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-orjinal-sunroof-dsg-773942078/detay/
90.000TL den koymuştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sarı site piyasayı tek başına etkileyemez
Kırmızı site de etkileyemez
Serbest piyasada arz - talep kesişir ve fiyat oluşur
katılıyorum;
Eski kasa Golf (almanyada yeni kasası satışta) 1.6 tdi comfortline almanya Fiyatı ki adamların yerli arabası 25,630 euro x 6,53 = 167Bin TL
Türkiye fiyatı 197 Bin TL ,197/6,53= 30 Bin euro. Bunun 85 Bin tl si ÖTV + KDV. 85/6,53= 13bin euro. Bu hesapla biz vergisiz 30-13 = 17 bin euro ya mı alıyoruz? Yani ham vergisiz olarak daha ucuza mı alıyoruz biz? Hesap hatası var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 18 Ocak 2020; 0:58:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitenin ismi SAHİBİNDEN ama orada satanların çoğu GALERİCİ :) -
Hocam bana şuan o arabayı 135 bine satar mısınız peki?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
74'e Vava Cars'a sattığım aracımı sarı sitede 94'e satmaya çalışıyorlar
İnsanların bilinçli olması lazım. Satıcı, satmaya çalıştığı aracı en az 6 aydır kullanmıyorsa almayın, aldırmayın. Ya bir sorunu vardır ya da al-satçıdır bu kadar basit. -
Al sat biz almasak nasil para kazancan acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
n'oldu al satçı rahatsız mı oldun?
|
Serbest piyasayı bi hazmedemedizin. İşine gelen alır.
|
Hocam bana şuan o arabayı 135 bine satar mısınız peki?
|
Ulan serbest piyasa diye diye piyasa yükseldi zaten
|
O al satçıları şirin göstermeye çalışan herkesin nşallah bundan sonra araba alma mevzusu burnundan fitil fitil gelir. 2 Ay önce Astra almaya karar verdim, ilk baktığımda 67-75 arasında gidip geliyordu temizleri. Şu an temizlerine 100 bin üzeri fiyat çekiyorlar! Adam 8 yıllık Opel Astra j kasaya 113.000 fiyat çekmiş yuh ki ne yuh! Ulan kaç paraya aldığınızı bilmiyoruz sanki. Vazgeçtim abi Astra falan, Audi a3, Golf mualemelesi çeken al satçılara param gitmeyecek, Aynı model bir kaç parça boyalı Mazda 3 buldum 76 ya bugün inşallah onu alıyorum.
|
Kafam rahat almıyorum elde 2 araba vardı birini sattım ucuz olanı kaldı 1-2 haftaya bir ucuz araba daha alıyorum bizim millet kafayı yemiş ben 165 bin tl vericem 2. El megane a binicem
![]() Almayın 3 ay satamasınlar görürler gerçi alsanız da fark etmez mortgage krizi gibi olacak fena patlayacaklar. |
Benzer içerikler
- hgs olmadan geçiş yapılır mı
- hyundai i20 yorum
- kırmızı ışık cezası ne zaman gelir
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- adblue kaç km gider
- c5 aircross 2025
- 2025 kia sportage
- opel mokka sıfır
- kia fiyat listesi 2025
- fiat egea 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X