Şimdi Ara

Sarımsak sakal çıkartır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarımsak sakal çıkartır mı? Nasıl uygulamak gerekir vs?

• Sakallarının rengini açmak istiyorsan iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: kya9

Sarımsak sakal çıkartır mı? Nasıl uygulamak gerekir vs?

evet kardeşim, Modern tıp aslında şifalı bitkiler... hala nasıl kullanacağımızı nelere iyi geldiğini tam bilmiyoruz..

Sarmısak, soğan, gül suyu, tahıl kabuğu.. yaraların tedavisinde, cildin güzelliğinde önemli...

kendimden örnek vereyim ' tıraş olurken, dudağımda bir çizik oldu.. 3 gün sarmısak sürdüm.. koktu ama inan hiç iz yok.. oysa herkes iz kalır diyordu, derindi '

aynı şekilde bıyığın o kısmında biraz gürleşme demeyimde . daha farklı olduğunu farkettim.. plastik bir şeyle kesip yüzüme sürmüştüm.. ovalayarak..

araştırma ihtiyacı duymadım çıkarttığını çok kişiden duydum, ama böyle şey için kullanmanı tavsiye etmem...

• 25 yaşındayım sakallarım daha yeni yeni çıkıyor ama hiç öyle yöntemlere başvurma gereği duymadım. Vücudunu kendi düzenine bırakmak en iyisi. Sakalları çok gür olan ve çok hızlı uzadığından şikayet eden bir arkadaşım geçenlerde küçükken sakalları çabuk çıksın diye sarımsak sürdüğü için çok pişman olduğunu söylemişti fazla üstüne düşmedim. Ama ayarını kaçırdığı için durum vahim bir hal almış. Akşam traş oluyor sabah Hanzo gibi uyanıyor. Sabah tekrar traş oluyor akşam sakalları uyumak için yastık kullanmaya gerek kalmayacak kadar uzuyor.
  • Sarımsakla ne alakası varmış la . Benim ilkokulda sakal bıyık vardır. Genlerle alakalı kardeşim... Sarımsak falan uzatacağını sanmıyorum. Ama şu var hormonsal bozukluklar erkeklerin bazı özellieklerini kısıtlayabilir.
    ***Kalça genişiliği, vücut kıllarının özellikle sakalların çıkmaması, omuzların darlaşması, kasların ve kaslara bağlı etlerin gevşekliği, göğüs büyümesi vs..

Hepsi erkeklerde hormonsal bozuklukların nedenidir. Yaşam şeklinizi değiştirmek , ne bileyim bazı kadınların yaprığı işler varsa onlardan uzaklaşmak, kadınsı hareketleriniz varsa bunladan vazgeçmek etkili çözüm olacaktır. ( Hakaret olarak algılamayın, kuzenimde aynı sorun vardı, psikyatr öyle söylemiş...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 13 Eylül 2011; 13:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Sarımsakla ne alakası varmış la . Benim ilkokulda sakal bıyık vardır. Genlerle alakalı kardeşim... Sarımsak falan uzatacağını sanmıyorum. Ama şu var hormonsal bozukluklar erkeklerin bazı özellieklerini kısıtlayabilir.
    ***Kalça genişiliği, vücut kıllarının özellikle sakalların çıkmaması, omuzların darlaşması, kasların ve kaslara bağlı etlerin gevşekliği, göğüs büyümesi vs..

Hepsi erkeklerde hormonsal bozuklukların nedenidir. Yaşam şeklinizi değiştirmek , ne bileyim bazı kadınların yaprığı işler varsa onlardan uzaklaşmak, kadınsı hareketleriniz varsa bunladan vazgeçmek etkili çözüm olacaktır. ( Hakaret olarak algılamayın, kuzenimde aynı sorun vardı, psikyatr öyle söylemiş...)

Önerin için teşekkür ederim fakat öyle bir sorunum yok Allah'a çok şükür.

Benim derdim sakallar çıkıyor, gür de çıkıyor. Ama abuk subuk yerlerde çıkmıyor. Yani ne şekil verebiliyorsunuz ne bir şey yapabiliyorsunuz. Top sakal bile bırakamıcam yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.