Şimdi Ara

SArımsak sakal çıkartırmı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar YAşım 17 ağustosta 18e giriyom ama hala sakalım yok
    sadece tüyler var sarımsak sakal çıkarırmı lütfen yardım çoğu yerde çıkar diyolar

• Yok cikmaz artik bosuna ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bir üye deneyip konu açmıştı suratında ki deriler soyulmuştu altta ki doku görünüyordu ve yanması vardı. Konu linkini bulamadım.
  • bişi dicemde ban yicem bi bitmediniz
  • Kandırmaca o inanma sakın.
  • Ters kes kılları ve sarımsak sür ama ss de isteriz beyler sakın

• saç çıkarıcı mınoxılı yüze suruyorlar, 24 yasındayım bendede cçok az var sarımsak alerjı yapabılır dıkkatlı ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanted9

La olm bak sana bi abimle aramda geçen olayı anlatayım ' bende sakallar çıkıyor'da bıyık çıkmıyor öyle muhabbet ederken konuyu açtım Abi dediğim kişinin yaşı 33 anlatdı işte sakal veya bıyık çıkarıp ne yapacaksın işsizmisin sen koçum dedi bende efendi efendi dinledim bak yiğenim dedi şimdi sakal'a bıyığa heves ediyorsun'da İlerde o sakalsız bıyıksız halini çok özleyeceksin dedi adam beni baya etkiledi yani şimdi hiç kafama takmıyorum Çıkarsa çıkar çıkmassa napım öleyimmi mk

O yüzden geç bunları dostum akışına bırak herşeyin bir zamanı var belki yaşıtlarının sana göre çıkıyordur ama bu onları havalı yapmıyor
    sen öl en iyisi :D napım öleyimmi nedir ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

La olm bak sana bi abimle aramda geçen olayı anlatayım ' bende sakallar çıkıyor'da bıyık çıkmıyor öyle muhabbet ederken konuyu açtım Abi dediğim kişinin yaşı 33 anlatdı işte sakal veya bıyık çıkarıp ne yapacaksın işsizmisin sen koçum dedi bende efendi efendi dinledim bak yiğenim dedi şimdi sakal'a bıyığa heves ediyorsun'da İlerde o sakalsız bıyıksız halini çok özleyeceksin dedi adam beni baya etkiledi yani şimdi hiç kafama takmıyorum Çıkarsa çıkar çıkmassa napım öleyimmi mk

O yüzden geç bunları dostum akışına bırak herşeyin bir zamanı var belki yaşıtlarının sana göre çıkıyordur ama bu onları havalı yapmıyor

Ölimmi peki bu oldumu? evet buda olmadı biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 21 Mayıs 2013; 18:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

Ya da ölümmü bunun gerçeği neydi la harbiden kafamı karıştırdın bak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

saç çıkarıcı mınoxılı yüze suruyorlar, 24 yasındayım bendede cçok az var sarımsak alerjı yapabılır dıkkatlı ol

sarımsağı denedim alerji yapmadı inş çıkar ama çok yaktı
  • Keşke şu konuyu ben açmış olsaydım.Nerdeyse lazerle sakallarımı aldırıcam.Daha 20 yaşındayım ve bıktım traş olmaktan.
  • Keşke benim derdimde senin gibi olsa

• sakal diyip başka yerinize sürmeyin

• Sakalsız seven bir sürü kız var merak etme.
  • keşke bendede çıkmasa
  • sakal ıstemeyenler gıtsınler ağda yaptırsınlar, tuy dokucu kullansınlar lazerle aldırsınlar, her konuda ıllakı askerde menmun olacan yada cıkmasaydı keske dıyenler var ne hıkmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

sakal ıstemeyenler gıtsınler ağda yaptırsınlar, tuy dokucu kullansınlar lazerle aldırsınlar, her konuda ıllakı askerde menmun olacan yada cıkmasaydı keske dıyenler var ne hıkmetse

Aynen öyle sanki onları ilgilendiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alialakus

ARkadaşlar YAşım 17 ağustosta 18e giriyom ama hala sakalım yok
    sadece tüyler var sarımsak sakal çıkarırmı lütfen yardım çoğu yerde çıkar diyolar

bizim bi arkadaş soğan sürüyordu adamın 6 ay içinde bizden fazla sakalı çıktıydı
    edit:şaka la şaka gidip yaparsın falan sarımsak vs şeyler cıkartmaz sakal konu açan arkadaşlar vardı onlara bi bakıver bu konu ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandalinakabugu -- 16 Eylül 2013; 11:12:23 >
  • Heeryerde sarimsak yaziyo krdsmundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaliila -- 16 Eylül 2013; 11:25:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.