Şimdi Ara

Şarj İçin Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo Vibe P1 - 5000 mAh

bu 2 telefon gibi pil ömrü yüksek telefon arıyorum. HTC Sonyde böyle şarj gücü olan telefon varsa yazarsanız sevinirim.

Birde İphone 6 plusu merak ettim . 3000 mAha yakın pil ömrü var birde iphone hiç kullanmadım onun için merak ediyorum.

Sizce hangisini almalıyım ?

Vibe P1 çıkmadığı için mate 7 düşünüyorum. htc sony önerinizi bekliyorum şarj olsun yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictorMoses8 -- 20 Eylül 2015; 17:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z3compact yada buyuk ekran dersen xperıa z2 onerırım ozellıkle oyun ve batarya ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

z3compact yada buyuk ekran dersen xperıa z2 onerırım ozellıkle oyun ve batarya ıcın

katılıyorum batarya performansı ön plandaysa bu iki cihazdan birini al bence
  • Huawai'nin kaç inç olduğuna ve ekran çözünürlüğe bakarsan iyi olur ayrıca internetten yazarsan cevabını rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • huawei incelemelerine falan baktım ama o dediklerin beni ilgilendirmiyo zaten şarj olsun yeter bana :=)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • c5 ultraya da bakabilirsin, ekran boyutu da yüksek, daha çok zevk verir kısacası :)
  • Pil ömrü olsun yeter mate 7 düşünüyorum ama iphonela gidip geliyorum arada htc sony asus gibi markalar olunca hangisini alayım diye şaşırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperialar 2 gün diyor şarkıları i6+3 gün bile dayanabiliyor ama normal kullanım yoğun da 2 gün BU SEKİLDE

• şarj için lenovo p70 almayı planlıyordum stoklar tükendi henüz gelmedi telefon

mate 7'ye yöneldim ancak ekran çok büyük olduğu için vazgeçtim

şimdi z3 compact ilgimi çekiyor ancak kararsızım 2600mah az görünüyor
  • ISEE kullanıcısına yanıt
    Doğru yoladsınız hocam z3compack 4,7inç bunuda unutmayın derim lenovo diyecek lafım yok f/p türkiyede kral

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskici4344 kullanıcısına yanıt
    4.6 " duzeltyim { ! ( ? ? ) !}
    Compack değil compact =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 20 Eylül 2015; 19:54:52 >
  • ya p70 bekle ya da powerbank olayını bi düşün derim
  • z3 compact 'ta 10 saat gören vardı galiba
  • P70 in stoga gelmesini bekle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.