Şimdi Ara

Şarj olmayan akü kaç gün gider [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiat palio 2001 sw 1.2 aracın akü göstergesi kırmızı yanıyor. Benzinciye ne olabilir diye sordum, akünün şarj almadığını söyledi.

İşe araba ile gitmem gerekiyor. Bu yüzden tamir için haftasonunu beklemeyi düşünüyorum. Eğer sorun akünün şarj olmaması ise haftasonuna kadar akü beni idare eder mi? Eğer sorun bu değilse ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

• 3-4 defa marşa bassan biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan akü eskimiş. Biraz bilgi verseydiniz, kaç yıllık akü, marka nedir...

Genel olarak sadece göstergenin bitiş zamanını gün olarak belirteceğini sanmıyorum.. Misal önceki aracımdaki akünün gösterge bitik (sanırım siyah) gösterdikten sonra aylarca kullanmıştım, tek seferde marş alıyordu. Bir gün araç 2-3 marş bastım olmadı. 5-10dk bekledim, sonra marş aldı. Direk sanayiye çekip yeni akü almıştım.
  • alternatör kayışı kopmuştur veya çıkmıştır elinizde bu işler geliyorsa kolaylıkla yapabilirsiniz. Far ve elektrik donanımları kullanmazsanız hafta sonuna kadar idare edebilir.
    Kullandığınız makineden birazda anlayın artık...
  • Cevaplar için teşekkürler, bu işlerden çok anlamadığımdan bilenlerden bilgi almak istedim.
    Anladığım kadarıyla haftasonu garanti olmayabilir. İşten bulduğum ilk fırsatta götürücem.
  • İmkanınız varsa gerekirse otobüsle gidip kullanmayın derim. Çünkü bir stop etti mi vurdurmak da kar etmeyecek, takviye de kar etmeyecek kaldığı yerde tamir olması gerekecek fakat altında kalıyor alternatör ve kabloları, iş baya yokuşa sürülmüş olacak yani, parasal olarak.
  • Araç karburatörlü mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Akü Bitik Mi? Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.