Şimdi Ara

ŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİ

Powerbank tan söktüğüm pili ve şarj soketini şarjli vidalamaya bağladim.Bağlantilar doğrumu şarj olurmu.powerbank şaj ederken pil boşken kırmızı yanıyordu dolunca mor işik yaniyordu.bağlantiyi yapmadan önce powerban ki şarj ettim sonra pili söküp şajli vidalamaya monte ettim. fişi taktiğimda mor işik yaniyor kırmızı yanmasi lazimken vidalamayi şarj azalsin diye biraz çaliştirdim fakat fişi taktiğimda yine mor işik yandi .Acaba bağlantilarmi yanliş yardimlariniz için teşekkürler

• Resimden pek anlaşılmıyor ama sanırım pilin + ucu anahtarın açık ucuna bağlı yani boşta şarj olmazki böğle
    şarj devresini direk pile bağlamalısınız anahtar sadece motora + ve - verecek konumuna göre
  • Doğru devre olduğuna emin misin sarj devresinde bildiğim tp4056 olur ve bundan biraz büyük olur. Bu sanki pwrbankın 3,7v => 5v çevirici kısmı?!
  • savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    Hocam motor kısmındaki soketi söküp onu bağladım kendi adaptorunu elektiğe taktığimda patlar final denilmişti o yuzden böyle yaptım tekrar eski halinemi getireyim?powerbak soketinide oraya bağladım ordan şarj eder diye yanlış ozaman öylemi?resimdaki soket vidalamanin kendinin soktugum yani Adaptörü oda onunŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİ

• mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Powerbankin kendisinin devrede pilde@mavi-kaplan
  • sötüğünüz pil nasıl bir pildi bu mavi pil li-on pil eğer söktüğünüz pil aynı değilse o adaptörle bu pili şarj etmeniz son derece tehlikeli li-on pil şar devresi şart pili aşırı şarjdan ve deşarjdan korumak için.
    tornavidadaki anahtar 3 konumlu galiba ortada dururken pil uçları boşta diğer konumlardada motora giden uçları + ve - olarak değiştiriyor.
    Yani pili orta uçlara bağlamalısınz ve şarj devresinide direk pile bağlamalısınız ki pili dengeli şarj etsin tabi deşarjda dengeli olmalı pil aşırı şarjdada deşarjdada zarar görür yoksa.
  • savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    Anladım ozaman şöyle yapsam olur ozaman şuan pile bağlantıyı bozmayayım şarj devresini pilin vidalamaya ekli olan yerede şarj devresinide oraya monte edip öyle kullanayim?Teşekkürler bilgilendirmeniz için
  • hakan b H kullanıcısına yanıt
    ŞARJLİ VİDALAMA PİL BAĞLANTİSİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.