Şimdi Ara

Şarkı Altyapısı Yapmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Ana hobim müzikle uğraşmaktır ve kendim gitar çalıyorum 4-5 yıl kadardır. ister istemez kendinize ait söz veyahut müzik tarzı şeyler icat ediyorsunuz. benim sorunum şudur ki bi program vasıtasıtyla bir kaç sesi birleştirmek istiyorum yani sizin anlayacağınız bir şarkı alt yapısı olusturmak istiyorum. yani davul yazacağım bu davul çalarken ben üzerine bir kaç ses ekleyeceğim vokali veya gitar ritim ve gitar soloda ekleyeceğim veya işte backvokal falan kullanacağım. kayıt işinde acemi bile değilim hiçbirşey bilmiyorum. Hangi program nasıl kullanılır hiçbişey bilmiyorum bilgisayarda bu alanda.Fakat bilgisayardan iyi anlarım kavrama sorunum olmaz.Telefonun ses kaydedicisinden bi solo bi arpej bi işte vokal yapıp öyle birleştiriyordum ve tahmin edeceğiniz üzere de rezalet oluyor.
    Kısaca durumu özetlemem gerekirse ;
    Kendim bir şarkı alt yapısı olusturmak için hangi programı kullanmalıyım ? öyle albüm falan çıkaracak değilim. kendi halimde bişeyler yapmak istiyorum. hemen kavrayacağım ve beni üzmeyecek ve istediğimide verecek bir programa ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz ? Ne yapmalıyım veya nasıl yapmalıyım ?

• Hocam FL studio kullanabilirsiniz ama 8 yıl olmuş kendiniz bulmuş olmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.