Bildirim
Şasi'si en sağlam araba
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Niye hocam duvara mi giriceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
Niye hocam duvara mi giriceksin
-
-
Bilgi amacli sordum.... Gecenlerde pejo206 nin altina baktik gözle görünür bir sasi yoktu arabada birde ford fusionun altina baktik arabada arkadan öne uzanan kalin bir demir blogu vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ford mu en sağlam? -
quote:
Orijinalden alıntı: attci
Şasi ve yürüyen aksami en sağlam binek araba hangisi. Sizce?
Ford bu konuda lider mi
Lider değildir ama iyilerden biridir. -
2010-2011 Fiat Doblo
tecrubeyle sabit... -
quote:
Orijinalden alıntı: Power
2010-2011 Fiat Doblo
tecrubeyle sabit...
Nasil tecrube ettiniz acaba? -
quote:
quote:
2010-2011 Fiat Doblo
tecrubeyle sabit...
Nasil tecrube ettiniz acaba?
Nasıl ? bende merak ettim -
emin değilim ama volvodur herhalde. çinliler aldıktan sonra bozuldularsa orasını bilemem
fordda sağlamdır ama bir renault, fiat, hyundai, vs. gibi markalara göre sağlamdır. -
volvo iyidir candır -
Connectin saglam oldugunu düşünüyorum yeterince... -
Volvo-Saab-Mercedes -
Bmw, Mercedes, Audi, Volvo, Saab, Jaguar gibi premiumların haricinde;
Ford, Vw ve Opel ile beraber diğer markalardan şasi olarak üstündür diye düşünüyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
quote:
quote:
2010-2011 Fiat Doblo
tecrubeyle sabit...
Nasıl ? bende merak ettim
Buyrun Hocam Ters yönden gelen doblo ne hale getirdi alfa romeo'yu karşı tarafta hiçbir masraf yok
http://forum.donanimhaber.com/m_47917830/tm.htm
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
quote:
quote:
2010-2011 Fiat Doblo
tecrubeyle sabit...
Nasıl ? bende merak ettim
Buyrun Hocam Ters yönden gelen doblo ne hale getirdi alfa romeo'yu karşı tarafta hiçbir masraf yok
http://forum.donanimhaber.com/m_47917830/tm.htm
çarpmadan çarpmaya değişir bence sizin araba diri durup karşı tarafta parcalanabilirdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 27 Nisan 2011; 7:34:20 >
-
Premium markalar hariç Ford-Volvo Sağlamlık konusunda öncüdür. -
Konu kavga çıkmaya aday bir konu...zaten ''EN'' diye başlayan bir konu açıldığında bunlar olası şeyler...
Neyse konuyla ilgili birkaç kelam etmek gerekirse eğer Kasanın sağlam olması başkadır Şasi
nin sağlam olması başkadır.Burası aslında otomobillerin güvenlik noktasını oluşturan en can alıcı noktadır.Şasi dediğimizi aracın motrunun ve kasasının üzerine oturdulduğu arabanın iskeletidir.Ve aslında önemli olan buranın sağlam olmasıdır.Aracın dış kasasoının sağlam olması tamamen yanıltıcı bir durumdur ve aslında önemli güvenlik zaafıdır.
Kafadan atma bilgilerle ordan burdan toplama sataşmalarla hareket etmeyip bilimden yola çıkarak hareket etmek gerekir.Burada markasını ve modeliniz zikretmeyeceğim fakat bir dönem sağlamlıkta EFSANE haline gelmiş dilden dile yayılmış araçlar aslında çok tehlikeli araçlardır.Bir aracın dış kasasının çok sağlam olması onun güvenli olduğunu sağlamaz zira en fazla can kayıpları bu araçlarda meydana gelmiştir.
Dışı çelik Bir konserve kutusunun içine bir kaç tane kiraz koyun çatıdan aşağıya atın bir de aynı kutunun dışını pamukla çevirip atın.Deformasyonları çok farklı olacaktır.Yani kasanın değil şasenin sağlam olması önemlidir.Unutmayınız ki dış kısım ne kadar sağlam olursa içeri yansıyan darbenin şidddeti de o kadar fazla olacaktır.
Kazalarda can kayıpları insanların arabanın içinde otrdan oraya çarpmaları ve aldıkları darbelerle gerçekleşiyor.Bunların bilinmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 27 Nisan 2011; 11:52:38 >
-
RISE Body en iyilerinden biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 27 Nisan 2011; 10:12:12 >
Benzer içerikler
- dpf iptali
- motul 10 40 yağ yorumları
- 1.2 puretech motor nasıl
- amortisör tamiri
- seat ateca yorum
- elektrikli ford transit
- suv tavsiye 2024
- bmw elektrikli motor
- chery elektrikli
- honda freed
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X