Şimdi Ara

SAT Sınavı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Seneye SAT sınavına girmem gerekiyor. bu yaz 2 adet hazırlık kitabı aldım, birisi tamamen SAT sınavı hazırlık kitabı, diğeri ise Critical Reading.

ancak SAT kitabında halen zorlanıyorum, youtube vs. yerlere Türkçe ders anlatımı yapan kanallar varsa yardımcı olur musunuz ?

şimdiden sağolun kitapların ss'ini yükleyebilirim :)

• ertsbals E kullanıcısına yanıt
    Zorlanman cok cok cok normal. SAT sinavi native ogrencilerin bile zorlandigi bir sinavdir Cok yuksek duzeyde vocabulary bilgisi gerektirir, bazen yoole kelimeler cikar ki native ler bile hayatinda hic gormemistir. Belirli bir kaynak uzerinden anlatim yapan turkce youtube videosu oldugunu sanmiyorum, ancak ingilizce bulabilirsiniz.
  • Mesajın için sağol math kısmı çok kolay, yaklaşık 100 soru çözdüm 3-4 hata var sadece. Reading de 13 text çalıştım henüz hata yapmadım, vocabulary çok zor geldi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertsbals E kullanıcısına yanıt
    Benim de bahsettigim kisim zaten writing ve reading idi. Math cok cok basit. Reading i hafife almani tavsiye etmem, SAT de math ve reading de full alanlar writing den 760 gibi bir skor alilyor. Dedigim gibi vocabulary de zorlanman gayet normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biologyscholarssensei -- 11 Ekim 2015; 15:59:57 >
  • Kardeşim inşallah sınavı kazanırsınız.

Sat ile ilgili Türkçe ne var bilmiyorum ancak binlerce kelime öğrenmen için 2 tane kitap var istersen indirebilirsin, hem okuma yapıyorsun hem de sınavda belirleyici zor kelimeleri öğreniyorsun. kitaplar oldukça iyi dizayn edilmiş kitabın yazarı zaten Sat eğitmeni yani güvenilir...Bu tarz yöntemler sıkıcılığı bir nebze de olsa engelleyebilir..

Pinokyo : 1.000 adet sat kelimesi - 326 sayfa -intermediate
    http://lingvist.info/english/pinocchio_intermediate_vocabulary_builder/

The Wizard of Oz Vocabulary Builder, 1850 sat kelimesi - 400 sayfa
    http://lingvist.info/literary_studies/the_wizard_of_oz_vocabulary_builder/

• okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim, en kısa zamanda indirip okumaya başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TUS dersane seçimi yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.