Şimdi Ara

sata 3 ssd tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sata 3 destekleyen güzel ve sağlam bir ssd istiyorum 120 gb olsun yazma ve okuma hızı yüksek olsun ve de yıllarca beni götürsün bir de buldum ama bilmiyorumhttp://www.hepsiburada.com/Liste/team-120gb-xtreem-s3-25-sata3-ssd-tmssds3-120g/productDetails.aspx?productId=bd130991&categoryId=114814&SKU=BD130991 bunu almayı planlıyorum ama bilmiyorum laptopum hp pavilion dv7 6000st bunu da belirtiyim

• yukarıda bi konuya daha yazdım hocam ocz den kalitelisi yok bütçen varsa vertex 3 max iops u tavsiye ederim sorunsuz mükemmel performans alırsın..
  • teşekkürler de benim seçtiğim kötümü acaba ?

• hangisi ? önerdiğiniz ?
  • @dv7_hp bunu onerırıM

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaeL JacksoN qkN -- 12 Kasım 2011; 22:27:57 >
  • benim bilgisayar hp pavilion dv7 6000st bir problem çıkmaz deil mi 1+1 tb var 1 ini çıkarıp yerine bunu takıcam aslında 60 gb da yeter deilmi windows u ssd ye kurarım geri kalan depolanacak şeyleri de hdd ye attımmı tamamdır siz 60 gb kullanmamı önerirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünürseniz
    http://resim.donanimhaber.com/m_54608582/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54608582

Benchmark testlerini de görebilirsiniz. Vertex 3 ve Force GT den sonra Türkiye'de bulabileceğiniz en hızlı SSD, çok az fark var aralarında zaten.
  • vertex 3 al geç dv7+ssd var bende.
  • Aynı SSD nin 60 gb uçuyorum..120 tadın yenmez sanırım...Ben 300 almıştım...Şuaralar fiat yüksek ama kamapanya takibi yapın...Force gt yede ii diyorlar sanırım...Ancak ben Team aldım kullanıyorum...Eskiden pc vardı şimdi jet pc.....Reset meset mavi ekran donma bekleme hayal eskide kaldı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitusta -- 20 Kasım 2011; 10:49:58 >
  • Arkadaşım sen mavi ekran vs yani kısacası sorun istemiyorsan ocz den şaşma başka bişey demiyorum karar senin vertex 3 yada vertex 3 max iops tavsiye ederim ve almışken en az 120 gb al yoksa çok pişman olursun ilerde :) bende 120 gb olanı var o bile yetmiyo 4 oyun ve 300 e yakın program kurulu doldu şu an
  • madem şiddetle ocz vertex 3 ü öneriyonuz ben de onlara bakarım artık saolun
  • arkadaşlar herkesin ilgisine teşekkürler ama gerçekten pahalıymış biraz bekliyim ama alıcam illa ki!!!
  • olabilir....
  • Vatan kampanya yapmışken 420 TL verip 120 GB OCZ agility 3 6gbps almıştım kurban bayramı arifesinde... Anakartımda SATA3 bağlantısı var fakat Sandforce kontrolcülü SSD ile benim anakartımdaki MArvell Sata3 bağlantısı arasındaki sorun diski SATA2'de kullanmama sebep oluyor. SATA3 performansı için yorum yapamıyorum Agility'nin fakat OCZ'nin en iyi çözümleri sunduğunu söyleyebilirim. Anakartınızın SATA3 bağlantılarından emin olun. SSD'yi aldığınızda benim sorunumu yaşamayın (SATA2 de kullansam sonuçta inanılmaz bir farklılık yaşıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.