Şimdi Ara

SATA HDD PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATA harddiskime sistem yükleyemiyorum. işin kötüsü içinde bilgiler var bu bilgilere ulaşmanın yolunu bilen varsa lütfen yardım etsin!!!!

• farklı pc tak ordan yedeklerini al bilgilerin varsa en sağlamı bu.. yedeklerin açısından..
  • sistem yüklemen için hdd'yi windows kurulurken tanıtman lazım... sata hdd'nin driver disketini bul biyerlerden windows kurulumu yaparken sanırım f6ya basıyorsun 3. parti bir scsi veya raid sürücüsü yüklemek için basın der o zaman basarsın... sonra senden disketi ister zaten...
    eğer bu olmazsa... bi live cd linux'lerden bul onunla bilgisayarı başlat ordan dosya kopyalama yapılıyormu bilmiyorum ama sanırım yapılır oradan halledebilirsin. veya arkdaşın dediği gibi başka pc'den al istediğini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

sistem yüklemen için hdd'yi windows kurulurken tanıtman lazım... sata hdd'nin driver disketini bul biyerlerden windows kurulumu yaparken sanırım f6ya basıyorsun 3. parti bir scsi veya raid sürücüsü yüklemek için basın der o zaman basarsın... sonra senden disketi ister zaten...
    eğer bu olmazsa... bi live cd linux'lerden bul onunla bilgisayarı başlat ordan dosya kopyalama yapılıyormu bilmiyorum ama sanırım yapılır oradan halledebilirsin. veya arkdaşın dediği gibi başka pc'den al istediğini.

+1
  • Arkadaşlar benim bir kaç sorum var konu başlığına uygun sorular tabiki

Öncelikle ben sata2 harddisk almak istiyorum ama

1. si benim anakartım buna uyumlumu ?
    anakartın modeli Asus K8N-E Deluxe

Storage:
    Chipset Integrated:
    - 2x UltraDMA 133/100/66/33
    - 2x Sertal ATA supporting RAID-0 and RAID-1
    Silicon Image Sil 3114
    - 4x Serial ATA
    - RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5, JBOD

bazı arkadaşlara sordum çalışacağını sölediler ama ben kesin bir bilgi almadan yapmak istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...

2.si sata2 seagate almak istiyorum
    Seagate 250GB 7200 NCQ SATA2 16MB Sabit Disk
    bundan daha iyi diyebileceğiniz sata2 harddisk varmı?

Lütfen yardım
  • anakartın sata2 destekliyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsin...
    2. soruna bişey diyemiyicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.