Şimdi Ara

SATA ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim anakartım ide 80gb hdd desteklemiyorsa eğer SATA 80gb hdd ve kontrol kartı ilavesiyle SATA hdd çalıştırsam yinede sorun çıkarırmı

• eksik görme ihtimali olabilir çalışsa bile
  • Kontrol kartı destekliyorsa çalışabilir ama bende kesin birşey söyleyemiyeceğim... Bios updateleri yaptıktan sonra denemek lazım
  • öncelikle sata lar ilk çıktığında tümleşik satacontroller lar yoktu yani anakarta entegre controllerlar yoktu.PCI sata controller alsan hiç bir sorun yaşamazsın.eğer bir PCI kart alacaksan
    silicon image sii3112a sataLınk controller almanı öneririm.Bu kart entegre olarak gigabyte ga-8knxpultra,p4c800deluxe ve asusa7n8xdeluxe gibi kaliteli boardlarda tümleşik olarak kullanılmış. için rahat olsun.yalnız çevirici güç kablosunu unutma.
    Zamanında beni bu konuda aydınlatan keanureeves arkadaşıma tekrar teşekkür ederim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by __tr</i>
    <br />.PCI sata controller alsan hiç bir sorun yaşamazsın.eğer bir PCI kart alacaksan
    silicon image sii3112a sataLınk controller almanı öneririm.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

evet pci sata controller alırsan sata hdd'yi sorunsuz kullanabilirsin.
  • çıkarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.