Şimdi Ara

SATA2 HDD SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün 80gb seagate ST380811AS aldım. amma beni anakartım bu hdd yi biosta görmüyor, windows yüklenirken f6 fln onlarıda denedim olmadı, anakartımın modeli EPOX MF4 ULTRA-3.. acaba sorun nerdedir??

• anakartın üzerindeki jumper doğru yerinde mi kontrol etmeyi dene,sata enable konumunda olup olmadığına bak..anakartın kullanım kılavuzunda gösterilir...

anakartın sata 2 desteği yok ise,harddiskin arkasındaki jumper ı da sata1 olarak çalışacak şekilde ayarla...

f6 ile driver tanıtımını yap...

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius -- 17 Ocak 2007; 1:31:05 >
  • hdd yi başka bilg.da da denedim , en başta hani deleteye fln basacağımız ekran varya, orda çok bekletiyor, hatta bazen bilg. donuyor. zaten biostada görmüyor, acaba bozuk mu?
  • güç kablosunuda taktın değilmi...biliyorsun bir sata data birde sata güç kablosuna ihtiyacı vardır sata hdd lerin...arkadaşın dediği gibi biostan satayı açmadıysan aç, jumperları kontrol et....
  • beyler sorun halledildi.. hdd yi aldığım firmaya yani "gold" bilgisayara gittim, samsung hdd ile değiştirdim, biraz boyutları büyük olsada en azından bu hdd çalışıyor, ilginize tşk ederim.. iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Hardisk sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.