Bildirim
SATA2 HDD SORUN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartın üzerindeki jumper doğru yerinde mi kontrol etmeyi dene,sata enable konumunda olup olmadığına bak..anakartın kullanım kılavuzunda gösterilir...
anakartın sata 2 desteği yok ise,harddiskin arkasındaki jumper ı da sata1 olarak çalışacak şekilde ayarla...
f6 ile driver tanıtımını yap...
kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius -- 17 Ocak 2007; 1:31:05 > -
hdd yi başka bilg.da da denedim , en başta hani deleteye fln basacağımız ekran varya, orda çok bekletiyor, hatta bazen bilg. donuyor. zaten biostada görmüyor, acaba bozuk mu? -
güç kablosunuda taktın değilmi...biliyorsun bir sata data birde sata güç kablosuna ihtiyacı vardır sata hdd lerin...arkadaşın dediği gibi biostan satayı açmadıysan aç, jumperları kontrol et.... -
beyler sorun halledildi.. hdd yi aldığım firmaya yani "gold" bilgisayara gittim, samsung hdd ile değiştirdim, biraz boyutları büyük olsada en azından bu hdd çalışıyor, ilginize tşk ederim.. iyi günler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X