Şimdi Ara

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
4
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani kendi ülkesinde 800bine satılan BYD bunu düşük maliyetle halledebiliyor ancak, yine kendi ülkesinde 1,8 milyona satılan Togg bunu düşük maliyetle halledemiyor? Ama böyle söylemek sizin tarafa yakışmıyor. Duymasınlar sonra. Dünyanın kıskandığı Togg 2 katından pahalıya mal edip, yüksek maliyet nedeniyle ısı pompası koyamamış derler. Togg'u savunacağım derken Togg'u eleştirdiğinin farkında değilsin. Kaptıracaksın bankamatik kartını.

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• pakimeno kullanıcısına yanıt

Çin dikey üretim teknolojisine sahip olduğu için dünyadaki herhangi bir üreticiden çok daha ucuza ürünlerini mal edebiliyor

Ek olarak fahiş devlet sübvansesi veriyor,bu yüzden birçok ülke tarafından cezalandırıldı vergilerle.

Cehaletiniz paçalarinizdan akıyor artık, zorlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakimeno kullanıcısına yanıt

Okuduğunu anlamadada ısrar. Hmmm 🤔

Bak diğer kullanıcı çok güzel ifade etmişti

Onu anladın ve sesini çıkaramadın

Başka yerlerde de sesini çıkaramadın ama olsun

Önemli olan neydi?

ISI POMPASI

Ben senin ısı pompası ile ilgili fantezini anladım

Al akşam yatağa birlikte gir sorun yok

He bu arada Çinliler ile maliyet rekabetine dünyada biz dahil kimse giremez

Saçma sapan cümleler kurup konu hakkında cehaletini ortaya koymuşsun

Çok üzücü

• Normal şartlarda şu muhabbeti yapan 2 kullanıcının dezenformasyon yüzünden forumdan atılması gerekiyor
    Ama onların yapmış olduğu dezenformasyon, algı, yalan, iftiracı ve kışkırtıcı yorumlara cevap verenler ceza alıyor
    Ah eski DH neredesin

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Şikayet edin siliniyor

• Ne söylemisiz? Gercegi söylemisiz.. Montaj firması.. Motor komple BOSCH, sase italyan prinfarina, pil siro marka cin malı.. değilse türk malıysa ispat edin.. ispat yok, arac montaj, türk diyorlar..

• glasscoin kullanıcısına yanıt

TOGG bir Türk markası, montajını Çin de bile yaptırsa, yerlilik oranı %0 bile olsa bu gerçek birilerini rahatsız etmeye yetiyor.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

peki ya TOGG ne Markası

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Vatana millete ne faydası var? Bize ne Türk markası olmasından? Kardan biz mi nasipleniyoruz? Faydasını bir acıklar mısın? TOGG türk malı olunca vatandasa ne faydası olacak mesela?

Bize bir faydası olmasa bile Türk Markası olduğu için gururlanıyorum. %100 Türk malı olursa şuan değil. işte o zaman daha çok gururlanırım. şuan için Türk Markası olması bile beni gururlandırıyor. Tıpkı Milli takımın maç kazanması gibi birşey.

• glasscoin kullanıcısına yanıt

bu söylediğini doğru olduğunu kabul bile etsek yine de TOGG bir Türk Markası. ne kandırması kardeşim. Amerikan Markası mı diyelim şimdi.

• DH adminleri sizi seviyorum

Bu tarz kullanıcılar ve yorumları barınabiliyor

Şahane yönetim

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Kendi ürettigin seylerle neden gururlanmıyorsun peki? Mesela kendine hobiler falan bulsan Coders falan yazmıssın mesela kendi ürettigin yazılımlarla gururlansan falan, degilse resim falan ciz onları ecnebilerle paylas, boks öğren rakiplerini yık, judo calıs sırtlarını yere getir, body calıs kaslarını sisir, marangozluk öğren, karyola ve gardrop yap, maket model yap, deri isleme ve deri oymacılık öğren cüzdan yap deriye sanat cizimi yap, hicbir sey yoksa tipine selfie cek sitelerde yarıstır ecnebi ablalardan yorumlar falan al belki de ecnebi kız falan bulursun ne bileyim dövme yaptır, boynuna tattoo falan yaptır sonra acıdı mı diye soranlara acımadı dersin gururlanırsın.. hatta söyle iyi bir sakal falan bırak böyle bakımlı falan bak ecnebiler buna da cok özeniyorlar.. aklıma gelen seyler bunlar kimbilir daha ne hobiler vardır bize faydası olmayan TOGG ile övünmek enteresan gercekten..

Kaldı ki TOGG yerli mal degil, motor BOSCH, sase pininfarina, pil siro, parayı cukkalayan cevat olsa ne olacak?

Hem milli takım seysi de tartısılır sonucta onlar kazanıyor sen izliyorsun kendin kazanmayı dene derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 18:41:0 >

• Bu haberin doğruluğuna inanmıyorum.

• sence ne diyem? togg'a mahmut mu diyem?

@captain_turkiye

Motor BOSCH diyorsun. bu doğru bir bilgi. Peki BOSCH motor ne kadar yerli. eğer %100 yerli değilse Alman markası olması gerçeğini değiştir mi? konu dışına çıktığın şeylere de cevap veririm ama konu çok dağılır.

Diyebilirsin. Bazı şeyleri kendinin anlaması gerekiyor, söylemekle olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.