Yani kendi ülkesinde 800bine satılan BYD bunu düşük maliyetle halledebiliyor ancak, yine kendi ülkesinde 1,8 milyona satılan Togg bunu düşük maliyetle halledemiyor? Ama böyle söylemek sizin tarafa yakışmıyor. Duymasınlar sonra. Dünyanın kıskandığı Togg 2 katından pahalıya mal edip, yüksek maliyet nedeniyle ısı pompası koyamamış derler. Togg'u savunacağım derken Togg'u eleştirdiğinin farkında değilsin. Kaptıracaksın bankamatik kartını.
|
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (11. sayfa)
-
-
Çin dikey üretim teknolojisine sahip olduğu için dünyadaki herhangi bir üreticiden çok daha ucuza ürünlerini mal edebiliyor
Ek olarak fahiş devlet sübvansesi veriyor,bu yüzden birçok ülke tarafından cezalandırıldı vergilerle.
Cehaletiniz paçalarinizdan akıyor artık, zorlamayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğunu anlamadada ısrar. Hmmm 🤔
Bak diğer kullanıcı çok güzel ifade etmişti
Onu anladın ve sesini çıkaramadın
Başka yerlerde de sesini çıkaramadın ama olsun
Önemli olan neydi?
ISI POMPASI
Ben senin ısı pompası ile ilgili fantezini anladım
Al akşam yatağa birlikte gir sorun yok
He bu arada Çinliler ile maliyet rekabetine dünyada biz dahil kimse giremez
Saçma sapan cümleler kurup konu hakkında cehaletini ortaya koymuşsun
Çok üzücü
-
Şikayet edin siliniyor
Ne söylemisiz? Gercegi söylemisiz.. Montaj firması.. Motor komple BOSCH, sase italyan prinfarina, pil siro marka cin malı.. değilse türk malıysa ispat edin.. ispat yok, arac montaj, türk diyorlar..
-
TOGG bir Türk markası, montajını Çin de bile yaptırsa, yerlilik oranı %0 bile olsa bu gerçek birilerini rahatsız etmeye yetiyor.
-
peki ya TOGG ne Markası
-
Vatana millete ne faydası var? Bize ne Türk markası olmasından? Kardan biz mi nasipleniyoruz? Faydasını bir acıklar mısın? TOGG türk malı olunca vatandasa ne faydası olacak mesela?
-
Bize bir faydası olmasa bile Türk Markası olduğu için gururlanıyorum. %100 Türk malı olursa şuan değil. işte o zaman daha çok gururlanırım. şuan için Türk Markası olması bile beni gururlandırıyor. Tıpkı Milli takımın maç kazanması gibi birşey.
-
bu söylediğini doğru olduğunu kabul bile etsek yine de TOGG bir Türk Markası. ne kandırması kardeşim. Amerikan Markası mı diyelim şimdi.
-
DH adminleri sizi seviyorum
Bu tarz kullanıcılar ve yorumları barınabiliyor
Şahane yönetim
-
Kendi ürettigin seylerle neden gururlanmıyorsun peki? Mesela kendine hobiler falan bulsan Coders falan yazmıssın mesela kendi ürettigin yazılımlarla gururlansan falan, degilse resim falan ciz onları ecnebilerle paylas, boks öğren rakiplerini yık, judo calıs sırtlarını yere getir, body calıs kaslarını sisir, marangozluk öğren, karyola ve gardrop yap, maket model yap, deri isleme ve deri oymacılık öğren cüzdan yap deriye sanat cizimi yap, hicbir sey yoksa tipine selfie cek sitelerde yarıstır ecnebi ablalardan yorumlar falan al belki de ecnebi kız falan bulursun ne bileyim dövme yaptır, boynuna tattoo falan yaptır sonra acıdı mı diye soranlara acımadı dersin gururlanırsın.. hatta söyle iyi bir sakal falan bırak böyle bakımlı falan bak ecnebiler buna da cok özeniyorlar.. aklıma gelen seyler bunlar kimbilir daha ne hobiler vardır bize faydası olmayan TOGG ile övünmek enteresan gercekten..
Kaldı ki TOGG yerli mal degil, motor BOSCH, sase pininfarina, pil siro, parayı cukkalayan cevat olsa ne olacak?
Hem milli takım seysi de tartısılır sonucta onlar kazanıyor sen izliyorsun kendin kazanmayı dene derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Kasım 2024; 18:41:0 >
-
Bu haberin doğruluğuna inanmıyorum.
-
-
Motor BOSCH diyorsun. bu doğru bir bilgi. Peki BOSCH motor ne kadar yerli. eğer %100 yerli değilse Alman markası olması gerçeğini değiştir mi? konu dışına çıktığın şeylere de cevap veririm ama konu çok dağılır.
-
Diyebilirsin. Bazı şeyleri kendinin anlaması gerekiyor, söylemekle olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X