Aferin sana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (13. sayfa)
-
-
VisualViseryoutubeHello, Complete production stages from the brand new green factory Togg (Türkiye's automobile venture group) established in Bursa Gemlik. #togg #toggproduction #technology #toggt10xhttps://www.youtube.com/watch?v=7vf47Q7p3-Y
-
toplama degil diyemiyorsun, montaj degil diyemiyorsun, cevap verirdim ama vermem diyorsun.. mulki ve sinayi haklar diyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Kasım 2024; 23:23:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Carnage gibiler fabrika yok diyordu
Fabrika gösteridi üretim yok dediler
Üretim gösterildi İtalya'da dediler
Fabrikaya gidildi ama robotlar yerli değil dediler
Carnage gibiler bitmez
Dünyanın en iyi markasını yapsan dahi bitmezler
Onlar her zaman kulp takarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TOGG, 3 parçadan oluşuyor. BOSCH motor, pininfarina şasi ve Siro Energy pil. Motor Alman, şasi İtalyan, pil ise Çin malı. Bu 3 parçayı istediğin ülkede birleştir, araba Türk malı değil. Made In Türkiye olabilir ama Türk malı olmaz. Çünkü bileşenler yabancı. Ben Alman arabası diyorum buna çünkü motoru Alman..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Kasım 2024; 10:24:23 > -
Yine saçma sapan cevaplar. Isı pompası ile ptc ısıtıcı arasında fark yok diyen kişi teknik geliyorum dedi.
"Bu durumda fabrika verisi 523 kilometre olan 88,5 kWh bataryalı Togg T10X, kışın kullanıma bağlı olarak 300-400 km bandında bir menzil sunabilir." Kaynak dolubatarya.
Benzer menzili BYD 62,5 kw batarya ile sunuyor. Webte gerçek kullanıcı yorumuna göre -10 derecede 350 derece menzil alıyor. Togg -10 derece de bu menzili verebilir mi? Hiç sanmıyorum.
Ülkendeki yerli üreticiler, ülkeyi bırakıp yurtdışında üretim yapmaya başlamışken, sen saçma sapan ekonomi yönetiminle nasıl Çinliyi ülkene teşvik edeceksin? Burada firma açan Çinlilerin çoğu bir şekilde kapatıp gidiyor, kapatmayanlar da ülkedeki saçmalıklardan bıkmış durumda.
Siro.
Kendi otomobil fabrikan yok derken mevzu içten yanmalı Avrupalı üreticiler olduğu için o sınıfta markan yok demek istememiştim ama okuduğunu anlayamayan ben değilmişim.
Alman motor vermezse, hangi kendi motorunu koyacaksın? Elektrikli araç motoru ile, lastik kıyaslaması gerçekten çok teknik benzetme tebrik ederim. Chery Çin'deki araçlara Çin markası lastik, ihracat yaptığı araçlara Michelin koyabilir hatta klima gazını bile farklı koyar ama bunun motor ile bağlantısı nedir? Demin sessizdi ama şimdi geldi kapak sesi..
Togg'ların servisi BCS ve oradaki usta ile konuştuğumda o bile alınmaz, 3-4 yıl sonra belki demesinden bile seçim için erkenden piyasaya çıkarıldığı belli oluyor. Neyse siz gidin 2 milyon verin, güvenlik testi yapılmamış Togg alın.
-
Isı pompası ile ptc ısıtıcı arasında fark yok diyen kişi
Fark yok dediğim yeri gösterirsen DHden defolup gideceğim. Ama gösteremezsen sen defolup gideceksin. Anlaştık mı?
-
-10 derecede
Hangi ülkedeyiz?
Ülkendeki yerli üreticiler, ülkeyi bırakıp yurtdışında üretim yapmaya başlamışken, sen saçma sapan ekonomi yönetiminle nasıl Çinliyi ülkene teşvik edeceksin? Burada firma açan Çinlilerin çoğu bir şekilde kapatıp gidiyor, kapatmayanlar da ülkedeki saçmalıklardan bıkmış durumda.
Tamam kanka. Almanlar gibi Tesla'ya yer verelim milyonlarca ağaç kessinler. Sende orada üretilen Tesla'yı TR'de ucuza al öve öve bitireme. Neydi? Heh. ISI POMPASI
İşte bahsettiğim teknik! bilgilerin
www.aa.com.trBYD, Manisa'da kurulacak fabrika için iş ilanları yayımladıhttps://www.aa.com.tr/tr/gundem/byd-manisada-kurulacak-fabrika-icin-is-ilanlari-yayimladi/3329261https://www.samsunkenthaber.com.trChery Samsun'a hayırlı olsun! Chery'nin Samsun'da fabrikayı yapacağı yer belli olduhttps://www.samsunkenthaber.com.tr/404.htmlKendi otomobil fabrikan yok derken mevzu içten yanmalı Avrupalı üreticiler olduğu için o sınıfta markan yok demek istememiştim ama okuduğunu anlayamayan ben değilmişim.
Muhteşem anlatım biçiminden dolayı tek kelimenden kitap içeriği anlamam lazımdı. Haklısın kanka. Sen aslında matruşka gibisin. Leb dersen Leblebi değil leblebinin üretimine tarihçesine kadar anlatmak istediğini anlamam lazımdı
Alman motor vermezse, hangi kendi motorunu koyacaksın?
Alman motor vermez başkasından alırsın başkası vermezse kendin yaparsın. Kaldı ki en basit komponent elektrikli motor. Isı pompacıların biliyor olması lazım
Ayrıca araç Almanya veya başka bir ülkeye ihraç edilirken belki ısı pompalı olarak ihraç edilecek. Bu tamamen şirket stratejisi. He o zamanda sen kulp takarsın. Koysa bir türlü koymasa bir türlü. Sen ve senin gibiler her zaman birşey bulur.
Elektrikli araç motoru ile, lastik kıyaslaması gerçekten çok teknik benzetme tebrik ederim. Chery Çin'deki araçlara Çin markası lastik, ihracat yaptığı araçlara Michelin koyabilir hatta klima gazını bile farklı koyar ama bunun motor ile bağlantısı nedir? Demin sessizdi ama şimdi geldi kapak sesi..
Lastik üreticileri mutfakta yapıyormuş kanka lastik hamurlarını. Arge yok, yatırım yok.
TOGG lastiklerinin LASSA ile elektrikli araçlara özel geliştirildiğini ısı pompacılar bilmiyor mu. ah yazıııık
Togg'ların servisi BCS ve oradaki usta ile konuştuğumda o bile alınmaz, 3-4 yıl sonra belki demesinden bile seçim için erkenden piyasaya çıkarıldığı belli oluyor. Neyse siz gidin 2 milyon verin, güvenlik testi yapılmamış Togg alın.
Ya bunu en başta söylesene. Usta ne derse o. Hemen TOGG yetkililerine söylüyorum. Fabrika kapatılsın. Neden mi? BCS usta 3-4 yıl sonra belki demiş. Onlarda halden anlarlar. Hemen kapatmalılar.
Bu arada güvenlik testlerinden başarı ile geçse dahi yukarıda söylediğim gibi yine kulp takarsınız sizler kanka. Sizleri seviyorum. Sizler var oldukça başkaları doğru bilgilere ulaşıyor. Hadi ısı pompala pompala
Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi. Ya sen ya ben defolup gidiyoruz. Kaçmak yok. Delikanlı gibi
-
Konu başlığı
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu
Konu ile alakalı teknik bilgilerle dolu yorumlar
1) Boşanma tazminatını kuruma ödetenler görmüştük ama onlar bile istifa edebiliyordu.
2) Siz kola dökerken, Reis ve Binali'nin gemicikleri İsrail limanlarına gidiyordu.
3) Ülkenin sınırları delik deşik olmuş, giren kim belli değil.
4) Kendi halkına sağlık hizmeti sunamayan devlet, 5,1 doğum oranına sahip suriyelilere tüp bebek imkanı sağlıyor.
Kusura bakmayın yalanlara buraya kadar dayanabildim. Kaldı ki konu ile alakası yok
Kendimi tutamadım. En komiği bu neden mi? Çünkü kendi çocuğum tüp bebek yöntemi ile dünyaya geldiğinden biliyorum. Halk tv, Tele1 insanları MAL yerine koyup ne güzel kandırıyor
www.dogrulukpayi.comTüp Bebek Tedavisi Suriyelilere Ücretsiz mi Uygulanıyor? | Doğruluk Payıhttps://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/tup-bebek-tedavisi-suriyelilere-ucretsiz-mi-uygulaniyorhttps://teyit.org/demec-kontrolu/suriyeliler-tup-bebek-tedavisinden-ucretsiz-mi-yararlaniyor
teyit.orgAttention Required! | Cloudflarehttps://teyit.org/analiz/suriyelilerin-tup-bebek-tedavisinden-ucretsiz-yararlandigi-iddiasiwww.aa.com.tr"Kayseri'de yabancılara ücretsiz tüp bebek tedavisi sağlanıyor" iddiasıhttps://www.aa.com.tr/tr/teyithatti/aktuel/kayseride-yabancilara-ucretsiz-tup-bebek-tedavisi-saglaniyor-iddiasi/1818435
-
ama bir köprüyü bile devletin kasasından yapamamışsın.
Türkiye'nin en büyük 3. asma köprüsü olarak Nissini Köprüsü'nden geçiş bedava. Devlet yaptı
www.aa.com.trNissibi Köprüsü turizm ve ekonomiye katkı sağlıyorhttps://www.aa.com.tr/tr/turkiye/nissibi-koprusu-turizm-ve-ekonomiye-katki-sagliyor/1198505 -
Togg ilk zamanlarda İtalya'dan geliyordu. Togg'un ana tedarikçilerinden birini tanıyorum. Ve kendisinden ürün gitmediği zamanlar Togg üretim yapamaz. Ve o dönemlerde Bursa'ya hiç ürün göndermemişlerdi.
Abooov. Söyledi mi bunu cidden
Neyse kanka. Biraz doğru bilgi ile kanalizasyona çevirdiğin ortamı temizleyeyim.
Howon (Hyundai, Ford gibi firmalara parça tedariği yapan Koreli firma. Kocaeli, Türkiye) firmasında üretim mühendisi arkadaşım, TOGG için test üretim ve seri üretim parçaları ürettiler.
İtalya'dan geliyorsa hemen foto at. Derhal
-
1980'li ve 1990'lı yıllarda da, Fiat 124'ü, Hacı Murat diye satmışlardı. Kazalarda ortadan ikiye bölünmesiyle ünlü.. İtalyan kaporta sağlam olmaz, kazada araç ikiye bölünür, direksiyonu eline alıp devam edersin onu da ekleyeyim..
-
ancak bu işin kitabında ısı pompası ile kabini ısıtmak ve bataryayı optimum ısıda tutmak çok ama çok daha verimli. Düşündüğünden daha verimli.
Isı pompası
parti kur oy versinler
-
"Neden ısı pompasıyla ısıtma, rezistansla ısıtmadan daha verimlidir?
Çünkü rezistanla ısı üretirken elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürüyorsunuz. Tabiri caizse ısıyı sıfırdan üretiyorsunuz. İdeal/teorik ortamda da aynı ısıyı üretmek için aynı elektrik enerjisi harcanır.
Isı pompasında ise elektrik enerjisini kompresörü çalıştırmak için kullanıyorsunuz. Kompresör kendisi ısı üretmiyor, soğuk tarafın ısı enerjisini sıcak tarafa transfer ediyor. Burada ısı üretimi yok, ısı transferi var. Ve harcanan enerji kompresörün zayiat enerjisi. Sürtünme kayıpları, izotermik kayıplar vs. İdeal/teorik ortamda kompresörün zayiatı sıfırdır ve ısı pompası enerji çekmeden çalışır.
Pratikte rezistans yerine ısı pompasıyla ısınmak birkaç kat daha az elektrik sarfiyatına sebep oluyor."
Isı pompası çalışma prensibini paylaşmak, Togg araçlarda kullanılması zorunluluğu doğurmaz
-
Yemin ederim kafalar inanılmaz
Bu kafa yapısına nasıl geliniyor inanılır gibi değil
Biri ortaya aşağılık bir yalan atıyor, diğeri o yalanı dünyanın en doğru bilgisi gibi alıp, çok daha doğru sandığı yalan yanlış bilgi ile köpürtüyor
DH adminleri siz bu kullanıcıları DHden uzaklaştırmadıkça saçma sapan bilgiler forumda kirlilik yaparak lağım haline getirir
-
Sen benim SS'lerimi alacağına, al izle madem. Print Screen tusuna yazık. Eskitme klavyeni..
Italyan arabası FIAT, namıdiğer Hacı Murat ve Dogan Sahin, yıllarca ortadan ikiye nasıl bölünmüs.
https://www.youtube.com/watch?v=9m-FSqOygWk
Bunlar da, kendi zamanının Pininfarinaları. 30 sene çalışmış bir memurun emekli ikramiyesi, 1994 yılında falan bu araçları sıfır olarak almaya yetmiyordu vesselam..
Bu film 30 yıl önce de dönüyordu senin anlayacağın.. Italyan kaporta, Yerli üretim.. Yeni hiçbir şey yok bile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Kasım 2024; 12:43:16 > -
Söylediği başkaaa
Attığı video başkaaa
Konuşulan konu başkaaa
Tasarım İtalyan ama TOGG un kaportasının İtalyan olduğunu zannediyor
Rezalet bir akış var
Ben harbiden bu forumdan bu seviyede kullanıcıların atılması gerektiğini savunuyorum
2+2=5 diyen adamın burada barınmaması lazım
-
gel carnage gel
𝑪𝒍𝒖𝒃 𝐕𝐎𝐋𝐕𝐎 𝐗𝐂90 𝑹𝒐𝒎𝒂𝒏𝒊𝒂🇷🇴youtubeA serious accident occurred on the A12 near Zevenaar - Gelderland (Netherlands) in which a Volvo XC90 car was torn in two around 23.00 on 14 August 2023! For unknown reasons, the driver left the road and collided with a tree at high speed, as a result of which the driver of the car broke into two parts! The front of the vehicle is on the side of the A12, while the rear of the vehicle is about 20 meters from the center of the road! The driver was able to get out of the vehicle on his own and initially appeared uninjured. Although the driver got into the ambulance himself, he was rushed to the hospital. The services that arrived on the scene removed both pieces from the wreckage, but the police have not yet communicated following the breathalyzer test!https://www.youtube.com/watch?v=hhZgdVfDTWU -
Dayanıklılığı nerede üretildiği değil, mühendisliğinin nerede yapıldıgı büyük ölçüde belirler. Malzeme seçimi, malzeme işleme, tasarım optimizasyonu, kaynak yöntemleri, yük dağılımı, vibrasyon ve darbe testleri, çerçeve yapısı, korozyon direnci, mühendislik bilgisi.. Hepsi ayrı ayrı rol oynar.. Herkesin alabileceği fiyatta satılan italyan arabalarında bunlar genel olarak ortalamanın altındadır..
Ayrıca 2 + 2 = 5'dir..
Bak Winston. Bazen iki kere iki beş eder, bazen üç eder. Bazen aynı anda hem beş, hem üç ettiği de olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Kasım 2024; 13:0:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X