ENKEP diyor halen Yeğenim italyan diyorum ikiye bölünüyor diyorum KARDAN ADAM yaptın mı? |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (15. sayfa)
-
-
NCAP testi ortaya cıkana kadar, ne yazık ki italyan ve bölünebilir araba süphesi olacaktır. NCAP yaptırın, puanı yollayın, beni utandırın.. Fakat bu olmayacak. Kendileri yaptırmaktan korkuyorlar. Netteki Toggistler, NCAP kendisi yapar, müracaat edilmez şeklinde bir de yalan konuşuyorlar..
-
beni utandırın..
beni utandırın..
beni utandırın..
-
Yok yeğenim buraya kar yağmıyor. Kasım ayının ilk haftasını bile geçtik ama üzerimde hala tshirt var. Hacı TOGG sadece burada calısır ama burada da göremiyoruz zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Kasım 2024; 17:2:16 > -
Çin hakkında senden daha bilgiliyim merak etme. ÖTV'yi kaldırıp herkesin sadece 1 araç alma gibi şart koyarsın (Shenzhen) ya da günlük tek çift plaka uygulaması yaparsın ( Hangzhou) veyahut şehrin kaldırabileceği araç sayısını hesaplarsın ona göre plaka verirsin yeni araç satmazsın (Shanghai) Ama bunları yapmak işinize gelmez, çünkü itibarın para ile olduğunu düşündüğünüz için ötv olmazsa 6 uçakla yurtdışına gidip itibarınızı koruyamazsınız. 2000 yılına kadar hangi hükümet 22 yıl aralıksız iktidar oldu? Hangisi Erdoğan gibi istediğini yapabildi? Darbesi geçen 10 yılımız yok. Hadi diyelim ki diğerleri vatansever değildi, sizin gibi milletine aşık(!), dindar, değildi yapmadılar. Siz 22 yılda neden yapmadınız? 5 trilyon dolar vergi topladınız, 80 yılda toplanan verginin nerdeyse 25 katı vergi toplayıp halkı bu sefalete nasıl mahkum ettiniz? Senin gibi AKP savunucuları şehir dışına giderken o beğenmediğin iktidarların yaptığı TEM ve E5'ten gidiyor. Osmangazi Köprüsünü peşkeş çektiğiniz fiyat olan 1500 TL yapında bakalım hanginiz geçeceksiniz.
Çin nüfusunu yaymışmış. Togg'u neden Gemlik kıyısına yaptınız? Yapsaydınız Sinop'a. Yapsaydınız doğuya. Yaysaydınız nüfusu. Yani bir şey söylerken hiç bunun ucu bana dokunur mu, biz aynı durumda ne yapmışız diye düşünmek yok.
Temsili videon: 20 Yılımız -CHP heyeti, HDP ile bir görüşme gerçekleştirecek."
-
Tamam iste yapabilirsen utandır beni. NCAP'ı ortaya koy, utanalım.. Fakat bu olmayacak.. Cünkü NCAP testinden topukladıkları belli.. Mala güvenmiyorlar.. Ancak Toggistler, yani firma degil ancak toggboylar, fanboylar, NCAP müracaat etmeden araba test etmez, NCAP piyasadan kendisi satın alıp test yapıyor diye beyin yakan yalanlar yazıyorlar internete.. Böyle adamların beni utandırabilmesi de mümkün degil zaten..
-
TEM ve E5'ten gidiyor.
Parasız yollardan gidiyorsun galiba kanka
Şey gibi. İzmir otoyolunu kullananların CHPli olması sorunsalı
-
Sen önce DH'de doğum gününü bir kutla sonra meydan oku yeğenim
Önce toplama çıkarma öğreneceksin
Sonrasına bakarız
Merak etme senin gibiler çok geldi, Hiç suratlarıda kızarmadı
Sizler söylersiniz sonra ıyk mıyk edersiniz
-
Tam anlayamadım, banka krediyi elimize direkt mi veriyor? Yoksa ücreti direkt togg a verip biz taksidini mi ödüyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üyelik tarihi önemli değil yeğenim. Önemli olan doğruyu yazmak, küfre hakarete basvurmamak ve kacak dövüsmemek.. Bu kötü özelliklerin hiçbiri bende yok..
Sen bana NCAP gönderiğin an, eğer 1 puandan fazla verdilerse, ben Hacı TOGG dediğim için bu konuya gelip tüm Toggistlerden af dileyeceğim bu kadar iddialı konuşuyorum o testi yaptırmayacaklar çünkü testten 1 puan alacaklarını biliyorlar..
Bizde yalan, dolan, iftira, çamur ve arkası boş iddialar olmaz.. Beni başka üyelerle karıştırma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Kasım 2024; 17:34:28 > -
Tabi ki doğurmaz. Ben mantıklı olanı yazıyorum. Evinde kombi kullanmak ufo kullanmaktan daha mantıklıdır ama sen ufo kullanabilirsin, sonuçta evde kombi kullanma zorunluluğu yok. Kullanır mısın? Tabi ki hayır.
Benim tahminim Togg hazır olmadan çıkarıldığı için, zaten olası problemler bekleniyordu. Birde ısı pompası sorunları çıkarsa imaj iyice zedelenir endişesiyle kolay yol seçildi.
-
Önemli olan üyelik tarihi değil, doğruyu yazmak diyen yeğenim...
Şasenin pininfarina değil EDAG olduğunu yukarıda belirtmeme rağmen yalan bilgi verdin
Ne zaman forumu terkediyorsun?
NOT: Ben sana NCAP var demedim. Sen sabahtan akşama kadar TOGG kötüledin. Sana NCAP gösterilse dahi ıyk mıyk edeceksin. Allah seninle yaşayanlara sabır versin.
-
Isı pompası falan bunları geçin bu aracın kaportasının güvenliğinden bahsedin.. Bu araba mevzusu, NSF'siz arıtma cihazına benzemez. Bununla kaza yaparsam içinden çıkabilecek miyim? Buna bakılarak araba alınır.. Aracın ne kadar güvenli olduğuna dair bir test ya da kanıt yok.. Şimdiye kadar hiç yazmamıştım kendime saklıyordum ama resmen gel yaz dediler..
-
Sen mantıklı olanı yazmıyorsun
Sen ısı pompası kullanmadı diye %100 elektrikli bir aracı da eleştirmiyorsun
Sen sırf TOGG kötülemesi karalaması yapmak için tutturmuşsun bir ısı pompası gidiyorsun
Yoksa yarın TOGG "İthal edeceğim araçlara ısı pompası koyuyorum" dese değişmeyeceksin
Lütfen kendini kandırma kanka
Not: Isı pompaları daha yaygınlaşıp, maliyeti daha düştükçe evlerdeki kombilerin ısı pompalarına çevrilmesini en mantıklı yol olarak görüyorum. Ama buna rağmen evinde ufo kullananlara hakaret etmiyorum. Adam diyebilir ki "Ben burayı az kullanıyorum. Kışın hava çok soğuk olmuyor. Kalorifer sistemi kurmak için yatırım yapmanın maliyetli olacağını düşünüyorum" Herkesin kendi tercihi. SAYGI DUY
-
İkiye bölünen Volvo alabilirsin. Videosunu yukarıda paylaştım
-
Yeğenim sen benim foruma yazmamla ilgili bayağı bir dertlisin gördüğüm kadarıyla. Haydi diyelim ki, ben foruma yazmadım, senin NCAP'sız Hacı Muratınla ilgili düşüncem değişecek mi sanıyorsun? Senin gibi arkadaşların en büyük problemi bu.. Birileri yazmazsa o yazmayanların fikirlerinin değişeceğini sanmak..
Ayrıca şasi konusunda kelime oyunu yapma. Şasi, pininfarina tarafından tasarlandı yani pininfarina bu işin tasarım ve mühendislik kısmını halletti ki, bu onu zaten pininfarina yapıyor..
-
Sen tüm tasarımını ve mühendisliğini Apple'ın USA'de geliştirdiği ancak Çin'de Foxconn'a ürettirdiği o telefon, bilgisayar ve muhtelif cihazlara Foxconn mu diyorsun yoksa Apple mı?
-
Kapitalist sistemle yönetilen batı eksenli bir ülkede BOK yaparsın o dediğin Shenzhen hangzhou uygulamalarını
Türkiye'de faaliyet gösteren çok uluslu kaç tane global firma var
Sen vatandaşa ÖTV kaldırıp diyeceksin ki her birinize bir araba
Bu firmalar ne olacak, kardeş kardeş paylaşın mi diyeceksin satılacak arabaları
Mangır merdan izlemenin zararları işte
Osmangazi köprüsü 1500tl siz bedava olan boğaz köprüleri yapılırken zenginlere yapılıyor diye ortalığı yıkan elemanlar değil misiniz pardon da?
Sen almanın 80lerde bitirdiği lojistiği 2000lere kadar yapmazsan başkası gelir 1500tlye yapar
Halen belen geçidinden geçerken bildiğimiz bütün duaları okuyoruz
Aydın'da bir başkan kılıklı var çıktı 10 sene önce Kuşadası Buharkent arasına 22 battı çıktı yapacağım dedi, yapmadı, ücretli otoban gelince vayy pahalı
38 trafik lambasından geç ucuza gidersin başkanınla beraber:))
Akp bugüne kadar gelen hükümetlerin bir tekrarı,var olan sorunlara yeni sorunlar eklemiş bir hükümet, onlardan beklentiye giren biz değiliz sizsiniz
Onlardan kurtulmak için dinozorlara kalp işareti yapıp piro diye ağlayan zirlayan da sizsiniz
Ama doğru yaptıkları şeyler var,savunma sanayi togg , pahalı da olsa lojistik sorununu çözmeleri ,bunlar önemli işler,ama beceremedikleri şeyi de söylüyoruz hep söyledik, geçmiştekilere de söyledik,bunlar da aynı onlar gibi kulağının üstüne yatıyor:)
Biz burada sorunu değil çözümü konuşuyoruz,o linkte de söyledim
Adana Bursa İstanbul Ankara Mersin İzmir
Bu şehirleri dagitacaksiniz
Anadolu'ya, kırsala
Nüfusları yarıya inecek, İstanbul hele 3te 1
Gelişmiş ülkelerin yaptığı gibi
Bunu yapmadığınız sürece değil sen,senin feristahinin hükümeti gelse ÖTV yi kaldıramaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Noldu yeğenim. Hani önemli olan doğru bilgiydi
kendini eleverdin. Hadi şimdi kendi kendine eğlen
-
O zaman Volvo da alınmaz yeğenim. Sen söyledigim gibi NCAP getir ondan sonra konuş. Yok ısı pompasıymış, yok yerliymiş değilmiş.. Bunlar önemli degil.. Araç ne kadar güvenilir? Sonra ben sana kuş serisi atınca ne alaka diyorsun.. NCAP görmeden arabanın yolcu koltuguna bile oturmam.. Ayrıca senden yaşça da büyüğüm yeğenim 4 yaş 4 yaştır.. saygı duyacaksın..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X