Şimdi Ara

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
4
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu

Evet yeğenim sana Volva bile olmaz

Senin aracının malzemesini yukarda belirttim. KAR

al buda prototipin

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu

• Güzelmiş yeğenim bana eski günleri hatırlattın aynı eski günlerdeki gibi.. Ankara gibi.. Şimdi Ankara'da soğuk bir kış gününde olmak vardı.. Kar yağıyor, çam ağaçları bembeyaz olmuş düşün ki sene 1997 ve karlı kış gününde ocakta Türk kahvesi pisiriyorum ve anneannem gibi kısa maltepe iciyorum.. Vay be.. Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• NCAP ve ısı pompası geldiğinde şimdi eleştirenler t10x alır mı acaba?

• kara_kalem kullanıcısına yanıt

araçla ilk günden beri hiç ilgilenmedim,sebebi malum. bi ncap gelsin bakalım önce .dacia gibi 1 yıldız verip yollamasınlar Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• araçla epey ilgili görünüyorsunuz

• kara_kalem kullanıcısına yanıt

Onların derdi ne NCAP ne ısı pompası

Onların derdi belli

Yapılan her şeyi itibarsızlaştırmaya çalışmak

Köşeye sıkışınca da yok biz iyiliğini istiyoruz eleştiriyoruz derler

Yersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele de bu zaten. Yaptım diyorsun ama yapılmış bir şey yok.. Yapmadan yaptım dersen, birileri de çıkar, yapmadın ki der.. Sen istiyorsun ki, millet çıksın üvvvv yaptın abi yav desin..

• Suanda piyasadaki en iyi fiyat performans araci togg
    Ben otoparkda çalışıyorum bu arabayi alanlar arabadan çok memnunlar. Ufak tefek yazilim sorunladi olsada oda zamanla düzelecek.

• 16 sayfayı üşenmedim okudum. Ülkedeki seviye bir kez daha gözümü korkuttu. Bu kadar keskin hatlarla bölünmüş, doğruya doğru dememek için her yolu deneyen kesimlerin olduğu ülke nasıl düzelir bilemiyorum. Sınırdan çıkınca gelen ferahlama ülkeye dönüş için checkin sırasına girdiğimiz anda yok oluyor. Birbirini bu kadar aşağıya çeken, her şeye herkese kin kusan tuhaf bir millet olduk. Allah sonumuzu hayretsin...

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Naber piro başgan 😎

• Valla togg eksiklerini giderirse, kredi olanağı devam ederse bence kesinlikle alınası bir araçtır.

Bugün bmw de mercedes te alıp bir ton sorunla ,memnuniyetsizlikle uğraşan var mı? Var.
    Zaten kimseyi hiçbir marka model yüzde 100 mutlu edemez.
    İlla eksik ,kusur, sorunlar olacak.
    Bence rekabet her zaman bize yarar ,togg da var oldukça satildikca hem elektrikli araçların vergileri düşük kalacak ,hemde altyapı çalışmalarına daha da abanilacak.
    Bundan muhalif olarak ben memnunum. Ülkesini seven ,araba seven herkesin de mutlu olması gerekir.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Ekonomi, mülteciler, ülkede yaşam şartları gibi konulara gelebilirsen görürsün.Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• ghostiki kullanıcısına yanıt

bana karsi bir sey yazmamissiniz ama ben yine de bu vesileyle ekleyeyim, alana hayirli olsun iyi gunlerde kullansinlar siyasi meta olarak gorup abartanlarla tartistim sadece yani sanki togg alanlara karsiymisim onlari hakir goruyormusum falan gibi anlasildiysa samimi olarak soyleyeyim yanlis anlasilma olmustur..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Yok estağfurullah, bence de bunu siyasi mecradan konuşmak ,siyasete malzeme yapmak hoş değil, o konuda haklısınız.

Ülkemizin markası, ne mutlu yollarda görüyoruz hatta iyi de talep görüyor.

Dediğim gibi rekabet son kullanıcı olarak hepimize faydalı oluyor.

Ve elektrikli araçlar için de altyapının hızlanması, yaygınlaşması togg sayesinde olacak gibi görünüyor.

Ben olayın pozitif tarafındayım.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ekonomi rezalet

Mülteciler dün geri gönderilmeliydi

Ülkede yaşam şartları aşırı zor

İstediğim konuya istediğim zaman giderim veya gitmem

Naber keptın 😎

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Bunları bilerek kimseye oy vermiyorum, destek vermiyorum mesela.Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

Tabi yıllardır milleti tahrik ederek iletişim peşinde de koşmuyorum.Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 9 Kasım 2024; 21:6:31 >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Sizde saygı, insanlık, ciddiyet yok mu?

Elektrikli araba konusunda bana alakasız soru soruyorsunuz ben yine de samimiyuetle cevap veriyorum.

"Aferim sana" gibi çirkin bir cevap. Size yakışn durum buymuş demekki

Otonotiv teknolojisi açısından cevap vermeye değmeyecek kadar niteliksiz bir yyorum.

Otomobil konusu ile ilgili forumda sırf siyasi kanaatleriniz için olmadık ve hiç akıl karı olmayan yorumlar yazıyorsunuz.

NCAP testi olmadıkça araba ortadan ikiye ayrılabilir? ne demek ya?

Şunu lütfen kabul edelim;

1. TOGG ülkemizin ilk otomobil markasıdır. Fİkri ve sinai hakları TÜrkiye'ye ait olan yerli bir markadır.
    2. TOGG TX10 çok sağlam, çok teknolojik ve çok kaliteli bir otomobildir.
    3. Seri üretime başlayalı daha 1.5 yıl olmasına rağmen halkın gönlünü kazanan, sorunlarını hızla düzeltmeye başlayan güzel bir otomobildir.

Araba ile ilgili teknik değerlendirilecek çok konu var, burada sayılmayan çok eksikleri var ama maalesef arkadaşlar otomobil konusunu değerlendirirken siyasi kanaaterinin önüne geçemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 9 Kasım 2024; 22:40:16 >

Yapılmış bir şey yok mu?

İki kardeşim de kullanıyor TOGG TX 10'u

Nasıl yapılmış bir şey yok. Trafikta 40 bin TOGG var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.