ABD ile Türkiye arasında bu kadar fark var. ABD kişi başı milli gelir 60.000 dolara yakın bizde 12000 dolara yakın |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (19. sayfa)
-
-
Bu vergi ortamında böyle olur tabii ama aracın fiyatı da olması gerekenden pahalı zaten.
-
Togg T10F de uygun fiyatla girerse piyasaya satışları daha da domine eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın fiyati mevcut özelliklerine ve piyasa şartlarına göre xok 7cuz
NCAP yok, güvenlik şüpheli, montaj araç, menzil az, üstelik yerli marka ve fiyat çok pahalı. NCAP 5, menzil daha uzun, yaygın şarj ağı ve marka bilinirliği sebebiyle yaklaşık fiyatlara Tesla alınır..
-
TOGG menzil 520km
Tesla Model Y SR menzil 455km
Doğru bilgi vermeyen biri oldun çıktın.
Her yorumunda yalan bilgi var. Neden böylesin?
-
TOGG T10X V2 RWD 523 km menzil ve fiyat 1823 TL
Tesla Model Y Long Range 514 KM menzil ve 1660 TL
Tesla Model Y Performance 514 KM menzil ve 1804 TL
Long Range alsan hem 514 KM menzil hem de biraz daha ucuza alacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 12:8:2 > -
Blokla geç,Amerikan uşağı olurum dediği gün bloklamadigim için çok pişmanım:)
Yüzüncü kez yeniden yazayım. Ülkemi geçmişte silahla, günümüzde ise silahsız işgal eden moskofa bazıları gibi tapacağıma ve moskof tapar olacağıma mecbur kalsaydım Amerikaya uşak olurdum.. Fakat gerçekte Amerikaya da karşıyım. Kendi ülkemin dışında tek bir ülkeye saygım var o da tarihte kalmış bir ülke olan, nasyonal sosyalist Almanya. Bu ülke benim gerçekten takdir ettigim bir ülkedir.. Dolayısıyla düşman amerikan ve düşman moskofa elbette karşıyım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 13:46:47 > -
Tesla fiyatları nereden alıntı?
-
Kendi sitesinden
-
Bak Teslalar ne güzel sağdan seç ucuz ucuz al
https://www.tesla.com/tr_tr/modely/design#overview
Not: Vergi deme TOGG'da da vergi var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 16:27:55 > -
Toggun fiyatına vergi dahil
Long range model y vergiyle 3.2 milyon oluyor. Aradaki 1.3 milyonu senden alacağız sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 11 Kasım 2024; 17:3:37 >
Bunu bilmiyordum.. Herkes her detayı bilmez.. O zaman çok fark varmış gerçekten. Fiyat konusunda fikrim değişiyor gibi.. Yine de biraz daha ucuz olmalı.. Çünkü yerli marka ve yerli üretim.. Iyice ucuz olsun millet daha kolay alsın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 17:15:36 > -
Doğru fiyatları öğrendiğimize göreeeee
Şimdi Tesla almıyoruz zannedersem
TOGG alıyoruz değil mi 😎
Al hacım istersen ben kimseye almayın demedim zaten. Ben mal mülk aşağılama yapmayı hic sevmem bir insan evladı var mesela, bu konuda degil buralarda mesajı yok ama baska bir yerde, o görgüsüzlügü, o üslubu, o 3 kurusluk mallarla böbürlenmesi falan sinsi sinsi bir de promotörlük bile yapıyor beni uyuz etti.
neyse yani biz kimseyi hakir görmeyiz, ayrıca yerli firmalarla da sorunum yok.. fazla uzatıp edebiyat yapmayayım herkes istedigini alır hacım alana hayırlı olsun da dedim.. güle güle kullansınlar.. yerli girisimi her zaman desteklerim fakat siyasi anlam cok yüklememek gerekiyor iste..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 20:54:26 > -
2 ay civarı kullandim iş yerimde şirket araci olarak. Araç iş yerinde tabiri caizse eşşek gibi kullanılıyor.
sadece şarj edileceği zaman stop ediyor.
konfor çok çok iyi , malzeme kalitesinin lüks segment araçlardan geri kalir yanı yok.
deri kalitesi , koltuk konforu , multimedya üst seviyede.
Tek eksiği Tesla da ki gibi oto pilot olmaması.
sosyal medya da bir kac kiside multimedya ile alakalı yazılımsal sorun videosu haricinde bu araçta bir sorun görmedim ki o tarz sorun tesla ve diger elektrikli araçlarda da var.
neye göre bunu söylüyorsunuz siz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sorun görmedim sorun cıkmaz diye bir sey yok hocam. Bu cok iddialı bir tahmin olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X