Şimdi Ara

SATILDI- 2007 Otomatik MODUS, kazasız, az boyalı, 1.6 Authentique

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım satılmıştır arkadaşlar, ilgiye teşekkürler.

İLAN LİNKİ GÜNCELLENDİ.(sahibinden com un ilanı eski tarihle yayınlamak isteyip yenilemek için para istemesi üzerine, yani bir hesapla ilanı yeniden açtım arkadaşlar, kusura bakmayın dünkü kırık link için.)

Arkadaşlar Selamlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-boyasiz-hatasiz-renalt-modus-1.6-otomatik-geri-kaydirmaz-206222982/detay/

ilanda detaylı bir şekilde yazmaya çalıştım, aklınıza gelen başka soru olursa cevaplarım.

Sevdiğim aracımı satıp bedelli için çektiğim krediyi ve kredi kartı borçlarımı kapayacağım. İlgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım, az da olsa pazarlık payı vardır.

Sahibinden ilan no: 206222982

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueornot -- 26 Mart 2015; 16:49:25 >

• ilan yayında değil azizim
  • İlanınız yayında değil hala. Onay sürecinde mi acaba?
  • Arkadaşlar dün sahibinden com un para muhabbetleri yüzünden ilanı kaldırmıştım, yeniden yeni hesapla ilan açtım, kusura bakmayın kırık link için, şuanda link ve ilan no güncel.

İlanda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, aktif olarak sorunsuz kullandığım arabamı maddi olaylardan dolayı satıcam, isteyen gönül rahatlığı ile istediği yere gösterebilir. Ancak fiyatı konusunda çok bir indirim yapamayacağım, borçlarımı kapamam lazım.. Herkese iyi günler dilerim.
  • hayırlı olsun. aynı araçtan bende de var. sizin km neydi ve kaça sattınız bilgi olması açısından soruyorum
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Modusu olan başka biriyle tanıştığıma da memnun oldum. Her ne kadar tipsiz, küçük vb. ithamlarda bulunsalar da bence moduslar çok güzel arabalar, ben sattım ama borcum olmasa açıkcası baya daha kullanırdım. bendeki 2007, 64 bin km, 1.6 authentiq triptonik olanı idi, kaza boya yoktu araçta, 25 bin liraya gitti. Alanlar inşallah kazasız belasız kullanırlar.
  • Bendeki full olanı ama km yüksek. 155binde. Cruise control, cam tavan, sis farı,orjinal alaşımlı jant var. Kullanım olarak bende çok memnunum ve şuan satmayı düşünmüyorum açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    Dinamik olanları zaten tadından yenmez hocam, ben de bakarsam yine cam tavanlı olan sendeki o full paketlere bakarım, çok güzel arabalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.