Şimdi Ara

SATILDI - HECO VICTA 601 KULE HOPARLÖR - 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI - HECO VICTA 601 KULE HOPARLÖR - 1000 TL
    Hoparlörler forumdan infoumut isimli arkadaşa satılmıştır.

Yaklaşık 1,5 senedir kullandığım ve hiçbir sorunu olmayan Heco Victa 601 siyah renk kule hoparlörlerimi daha yüksek seviyede bir hoparlör alabilmek için satıyorum.Hoparlörlerin kozmetik ve teknik açıdan hiçbir sorunu yoktur. Gayet temiz ve dikkatli şekilde bakılmışlardır.

Ürünün ilk sahibi benim ve İstanbul Trump Towers Saturn mağazasından kapalı kutu olarak almıştım, faturası da mevcuttur. Tabii ki kartonu çok yer tutuğu için attım ama sevkıyat için güzel bir kolileme yapılacaktır. Ama önceliğim İstanbul içine satmak olacaktır.

Bunun dışında ürünün teknik özellikleri aşağıdaki gibidir.

3 way floorstanding speaker,
    bass reflex
    Equipment 2 x 5“ woofer
    2 x 5” midrange
    1” dome-tweeter
    Power handling (RMS/max.) 150 / 280 watts
    Impedance 4 - 8 ohms
    Frequency response 26 - 38,000 Hz
    Crossover frequencies 500 / 3,200 Hz
    Recommended Amplifier Output 30 - 280 watts
    Sensitivity 91 dB
    Cabinet surface Ebony Black
    Dimensions (WxHxD) 205 x 1055 x 250 mm (incl. base-plate)
    Weight 12.5 kg x 2

Hoparlörlerin hassasiyeti yüksek olduğu için 25w'lık T sınıfı amfi ile birlikte rahatlıkla sürülebilmektedir. Aşağıda T sınıfı amfi ve Sony STR-DN840 AVR ile çekilmiş videolarını görebilirsiniz. Hoparlörler hakkında fikir verecektir. İstanbul'dan almak isteyen arkadaşlar gelip ürünü dinleyebilirler.

http://www.youtube.com/watch?v=9lwv9GdDbuc
    http://www.youtube.com/watch?v=ArGlYJdUe80

Tekliflerinizi bekliyorum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Turuncu55 hocam dürüst ve güvenilir herkese yardımcı olmaya çalışan bir insandır. Rahatlıkla alışveriş yapılabilir.
    Hayırlı satışlar hocam...
  • Teşekkürler efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi arkadaşlar, bu müthiş fırsatı kaçırmayın :-)

• turuncu hocam hı fı sistem ve speaker sorunuöm dolayısıyla yardımlarınızdan ötürü burdan bir kere daha teşekkür etmek istedim hayırlı satışlar hocam.aslında şu amfi işini netleştiremedim ben de önce amfi ve sonra hop. alırım belki...hayırlı satışlar ustam.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler efendim, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Umarım satış gerçekleşir de ben de yeni hoparlörlerime kavuşurum.

• Haydi yukarılara

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili Onur son derece güvenilir ve dürüst bir arkadaştır. Kaliteli ürün, güvenilir satıcı. Daha ne olsun... Kendisine kefilim. Hayırlı alışverişler...

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Atilla Bey. Valla bekliyoruz satacağız diye, umarım satabilirim. Yoksa yeni hoparlör planlarım yatacak.

• İnşallah en yakın zamanda satarsınız. Yerine ne düşünüyorsun?

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Aklımda Heco'nun Music Style serisinden 800 yada 900 kule tipi hoparlörleri almak var.
    http://www.heco-audio.de/en/loudspeakers/by-series/music-style?c=3041

daha önce Victa 601'leri alırken bu serinin eski versiyonu olan Music Colors 200 kule hoparlörleri dinlemiştim ve o zaman 4000 TL'ye satıldığı için boynumu büküp geri dönmüştüm. O zamandan beri çok beğendiğim bir hoparlör olduğu için bu seriden almayı istiyorum. Gsa Orhan Bey de iyi bir fiyat verdi. Bakalım inşallah alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Aklımda Heco'nun Music Style serisinden 800 yada 900 kule tipi hoparlörleri almak var.
    http://www.heco-audio.de/en/loudspeakers/by-series/music-style?c=3041

daha önce Victa 601'leri alırken bu serinin eski versiyonu olan Music Colors 200 kule hoparlörleri dinlemiştim ve o zaman 4000 TL'ye satıldığı için boynumu büküp geri dönmüştüm. O zamandan beri çok beğendiğim bir hoparlör olduğu için bu seriden almayı istiyorum. Gsa Orhan Bey de iyi bir fiyat verdi. Bakalım inşallah alabiliriz.

orhan bey ile ben de görüştüm magnat supreme elinde son bir set kaldığını söyledi ama bilmem işinizi görür mü?

• quatrros kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Fakat ben Heco'dan devam etmeyi düşünüyorum. Yeni parti de Eylül'de gelecekmiş.

• satıcı arkadaş "yardımsever"dir doğru, elinden geldiğince "bilgi" vermeye çalışır o da doğru.

ama güvenilir değildir. Alıcıyı her an yolda bırakabilir.

ben bu arkadaşın hoparlörlerine talip oldum. daha doğrusu hoparlörlerini bana o önerdi, açtığım bir başlıkta. bende burdaki ilanı gördüm, inceledim, ve aslında hiç o hoparlörü düşünmediğim halde, forumda "güvenilir" olduğunu gördükten sonra bu işe olumlu baktım, kendisiyle yazıştım. pazarlık yaptım.. peşin 850 liraya anlaştık...akabinde, onun önerdiği bir avr almaya gittim, şansıma sonuncusu o gittiğim dükkanda bir gün önce satılmıştı...zaten işyerinden zor izin alabildiğim için, aynı seviyede başka bir marka bir avr aldım...bu arkadaşa da haber verdim... dedim ki; ben bu avr'ı aldım...ve kolon da almadım, seninle anlaştığımız gibi... ama birkaç gün şehir dışında olucam döner dönmez bu işi yapalım.. dedim özetle. o da tamam dedi...

bir hafta sonra şehire döndükten sonra hemen bugün mesaj attım, hadi bu işi yapalım dedim...

özetle, “sağlık sorunları çıktı, çok masraf yaptım, ve ben birkaç ay yeni hoparlör alamıcam, o yüzden satmıyorum”, dedi...

8 gün geçmiş aradan, ben mesaj atmasam bundan haberim olmayacak...

ben 1 hafta öncesinden avr almışım, hoparlör olmadığı için bu avr evde 1 haftadır pakette beklemiş, hala tam olarak çalışıp çalışmadığını bile bilmiyorum. dükkandan taksitle hoparlör alma imkanı varken, sistemi dükkana aynı gün kurdurtmak varken, o kadar para verip aynı gün keyfini çıkarıp/dinleyememe hevesimin kursağında kalmasına rağmen buna galip gelip aynı fiyata daha iyi diye bu arkadaşla peşin ödeme ile anlaştığım için evde zaten bi hoparlör de yok. yani almış olduğum avr bozuk çıksa dükkana diyecek hiçbir lafım yok, neden bu kadar bekledin dediğinde..

yani bugün itibariyle 8 gündür ve haftasonu hoparlör alırsam 10 gündür evde pakette bekleyen bir avr var. üstelik de sağlık ve maddi problem ortaya çıktıysa peşin ödeme için kendimi zorlayarak satıcı için hazırladığım bir 850 lira da var…yani aslında 850 liralık maddi destek de olacak bu sıkışık dönemde…

ama hem söz verip tutma hem de üzerine 850 liralık bir maddi destek alma yerine, bu arkadaş “birkaç ay hoparlörsüz kalacağıma verdiğim sözden cayarım ve eski hoparlörle devam ederim” demeyi seçmiştir.

Ve satıştan vazgeçmiştir....üstelik de 8 gün sonunda ancak ben ona mesaj atınca. madem ciddi bir sağlık problemi çıktı neden hemen haber vermiyorsun. üstelik iddia ettiğine gore olay haftasonu gerçekleşmiş, yani üzerinden en az 4 gün geçmiş durumda…..ben "dükkana gidiyorum" diye bile mesaj attım ona ve ardında yola çıktım; bu alım-satım süreci içinde...her süreci haber verdim.

sanırım bu birkaç ay daha eski hoparlörle müzik dinleme zevki, forumda güven verme işinin önüne geçti.

• wm1tr W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar olay doğrudur. Bazı özel durumlardan dolayı hoparlörü satmaktan vazgeçmek zorunda kaldım. Konuyu da özel mesaj olarak kendisine anlatmaya çalıştım. Kendisi de durumu sizlerle de paylaşmayı uygun bulmuş. Buna birşey diyemem.

Ama ayıplı bir mal satıp, arkasında durmamak gibi güven sarsıcı bir durum yok. Sadece hoparlörleri şu dönem satamayacağım. Ha durumu 1-2gün öncesinden haber verseydim daha şık olurdu. Bu konuda kendisine hak vermemek mümkün değil. Ama şu an yapılacak birşey maalesef yok. Dürüstlük yada güvenilirlik konusundaki değerlendirmeyi de sizlere bırakıyorum. Bu konuda da kimseyle tartışacak değilim.

Yukarıda arkadaşın da anlattığı sebeplerden dolayı satışı iptal ediyorum. İlgilenen arkadaşlardan da özürlerimi dileyerek başka ilanları incelemelerini istirham edeceğim.

• Selamünaleyküm

turuncu55 arkadaşımızla sadece forumdan tanışırız. Bir ker de telefonla görüşmüşlüğüz vardır. Amacım kendisini haklı çıkarmak veya konuyu uzatmak da değil. Hatta Okuduğum kadarıyla wm1tr arkadaşımız siteminde haklı görünüyor . Yalnız güvenilir bir arkadaş değil denirse bir şeyler söylemek isterim. Yaklaşık bir ay kadar önce amfimi benim adıma satmış sattığın fiyattan elli lira kes öyle gönder dememe rağmen bunu kabul etmemiş sattığı fiyat ne ise onu havale etmiştir. Şimdi bir alışverisimiz olacak olsa gözüm kapalı güvenirim. Dediğim gibi bu konuda haklı olabilirsiniz sayın wm1tr. Ürünü satmaktan vazgeçmış ve size haber vermekte gecikmiş. Yalnız
    turuncu55 güvenilir bir arkadaştır. İnşallah size de daha iyileri nasip olur. Sağlıcakla...

• Verilen söz tutulmuyor, adama amfi aldırıyor bir de güvenilir olmaktan mı bahsediyorsunuz? Bu neyin kafası arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 31 Ağustos 2014; 11:55:33 >
  • Yukarı efendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.