2001 renault megane hatcback (5 kapı) expression 92000 km de abs ,brake asist, fren destek klima 4 hava yastığı orjinal alaşım jant odönemin full olarak adlandırılıp satılan aracı nokia araç telefonu ve sistemi(tel + hop + mic)
aracın tüm bakımları izmir mais te yapıldı aracın ilk sahibiyim araçta herhangibir hasar yok kazasız tüm servis sigorta vs. kayıtları servisleri süresinden önce düznli olarak yapıldı mevcut araç sürekli uzun yolda ve şehir dışında kullanıldı oldukça temiz bir araç içinde sigara içilmedi
araç izmir ve balıkesir de görülebilir
ancak şöyle bir durum var yeni araç almak için sıraya yazıldım alacağım araç ekim ayına kadar gelecek ama nezaman geleceği 15 gün öncesine kadar belli değil araç geldiğinde 15 gün önce haber verecekler bende aracı bu dönemde satacağım almaya niyetlenen arkadaşın acelesi olmaması lazım ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz
arkadaşım fiyat yazmak zorunluluğu var...
ben 16000 ytl düşünüyorum bu arada aracın 1.6 16V motor 110 hb olduğunu söylemeyi unutmuşum
yakıt tüketimi nedir. birde lpg uygulanıyomu bu araçlara bilginiz var mı ?
yakıt tüketimi uzun yolda basmazsanız 90 km sabit hızda 100 km de 5.2-5.5 a kadar düşüyor. şehir içinde ve devirli kullanımda 6.8 e kadar çıkıyor benim kullanımımda 5.2 ile 6.8 arası diyebilirim tabi sizin kullanımınıza ve kullandığınız yere göre değişir
araçta lpg yok ancak sonradan sıralı sistem dedikleri tipte lpg taktırılıabiliyor