Araç 255.000km'de olmasına rağmen motoru daha açılmamış, değişeni ve herhangi bir problemi olmayan, 136 beygirlik bir canavar.(1.6 Doch motor var.)
4 lastik yeni(2 haftalık), bütün bakımları yapılmış masrafı olmayan bir araba. üzerinde sıralı sistem BRC lpg sistemi var.(1.500tl), Clarion sistem ses sistemi teyp, 12'li cd changer, ön-arka hoparlörler.
tüple km'de 130-140(13-14kuruş), benzinde 220-230(22-23kuruş) yakıyor. almayı düşünen arkadaşlar bana bu telefondan ulaşabilirler.
Saruhan Gedik 0 505 435 91 11
Arabanın resimleri:
255 binde motor açılmamış mı :) ilginç geldi.
açılmadı hocam, istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz. ilginç gelecek bişey yok yağını suyunu eksik etmeyin size sorun çıkarmaz bu motorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: poetryer
açılmadı hocam, istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz. ilginç gelecek bişey yok yağını suyunu eksik etmeyin size sorun çıkarmaz bu motorlar...
birseyi ben mi karıstırıyorum yoksa sen mi yanlıs biliyosun.
simdi sıfır kilometre araç devrinde kullanılır devirli kullanılır ve açılır. böylece ilerleyen dönemlerde sorun çıkarmaz.
ama motor açmak baska bir manaya geliyorsa bilmiyorum
hayır tabiki o manada 10.000km'ye kadar çoğu motor açılır, benim kastettiğim arabanın conta yakması, motor sarması gibi problemlerde motor açılır ve tamir edilir, bu arabanın motorunda şimdiye kadar hiç böyle problem yaşanmadığı için motorun üst kapağının açılmadığıdır.
ne kadardır sızde bu araç?
5 yıldır bende. 1 yıldır lpg takılı.
Çok güzel bir araçtır 1.6 motor ve 136 bg . müthiş. ve honda sorunsuzluğu da beraberinde. performans hastası iseniz tavsiye ederim
güzel bir araba bence.donanım hakkında biraz daha bilgi verseydiniz.
300.000'deki arabadan korkma, motoru yapılmıştan kork diye bir laf vardır.
Fazla vaktim olmadığı için üstteki cümle ile ilgili detaya giremeyeceğim.
Araç üzerindeki donanım nedir? (Cam otom. Klima vs.)
Honda ... tek kelime..
Japon iyidir sorunsuzdur diyoruz,işte kanıtı....Piyasada 480,000 de Suzukiler dolaştığı bilinirken bi sorun yok bence.
Hayırlı satışlar.
merhaba abi ben düşünüyom honda ama fiyat ne acaba ? araba güzel gibi duruyor. Hayırlı pazarlar.