Şimdi Ara

Satılık Asus Commando

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süredir sorunsuz kullandığın Asus Commando anakartımı artık satıyorum. Hiçbir sorunu yoktur, en son çizgi elektronikten BIOS update olup gelmişti, o zamandan beri bir kere çalışıp çalışmadığına baktım ve kutusuna kaldırdım. O zamandan beri bekliyordu, bekleyeceğine satayım bari diyerek bu ilanı açıyorum. Dediğim gibi hiçbir arızası, sorunu yoktur, garantisi de yoktur ama herhangi bir sorun durumunda çizginin teknik servisi yardımcı oluyor. Sonuçta koskoca ASUS. =))

Ürünü anlatmama gerek var mı bilmiyorum ama P965 yongasetli ve çoğu P35 anakarttan daha hızlı ve stabil. Overclock için geliştirilmiş olan Commando, ROG ailesinin bir üyesi. Şu anda sıfır olarak LGA 775 yongasetli anakart almaya kalksanız ancak DDR2 uyumlu olarak G31 yongasetli micro ATX anakartlar alabiliyorsunuz fiyatları 130tlden başlıyor.

Ben ise Commando için sadece 110TL (pazarlıklı), 100TL (pazarlıksız hemen al fiyat) istiyorum.

Kutusu, kutu içeriği herşeyi tamdır. Kablo tutamaçlarını bile veriyorum, o derece tam. =) Advanced Warfighter orjinal oyunda hediye.

Fotoğraflar ürünün kendi fotolarıdır. =))

Satılık Asus Commando
     Satılık Asus Commando
     Satılık Asus Commando

Satılık Asus Commando
     Satılık Asus Commando
     Satılık Asus Commando

Satılık Asus Commando
     Satılık Asus Commando

Öncelikli isteğim İzmir içi elden satış ama önce para sonra kargo ile Türkiye'nin her yerine gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 16 Haziran 2012; 13:34:43 >

• İlanda belirtmeyi unutmuşum, takas kesinlikle düşünmüyorum arkadaşlar. Lütfen takas teklifleri yapmayın. Yok ben illa takas teklif edicem diyorsanız sadece nakit para ile takası kabul edebilirim.
  • takip..
  • ah şu kart ddr3 olsaydı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_2

ah şu kart ddr3 olsaydı :(

harbiden yaa. bi ddr3 anakart alamadım adam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_2

ah şu kart ddr3 olsaydı :(

harbiden yaa. bi ddr3 anakart alamadım adam gibi
  • Almak için pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala satılık mı ?
  • Çooooook uzun zaman önce satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.