Şimdi Ara

SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ele gelen çok hareketli mavi renkli ingiliz muhabbetimi satıyorum yanında güzel büyükçe kafesiyle, ev şeklinde yumurta kontrol kapaklı yuvalığıyla birlikte 120 lira diyorum. İlgilenen olursa fotoğraf yüklerim, görüşürüz. Mantıklı takaslar olabilir. Kuş gayet hareketli ve canlıdır. Ankara içi satılıktır. Kuşun yaşı 2 civarıdır damızlık durumdadır. Kuşlar hakkında bilgili bir kişi sahiplenirse mutlu olurum. Bilhassa dişisine eş arayan birine giderse çok mutlu olacağım. 30 liraya muhabbet satılıyor muhabbetleri yapmayalım lütfen :)

SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA

• Yanında eşiyle birlikte 125 lira buz mavisi 1.5 yaşlarında. Bu fiyata damızlık zor bulursunuz.Ankara Adana satış yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugcannn

Merhaba arkadaşlar, ele gelen çok hareketli mavi renkli ingiliz muhabbetimi satıyorum yanında güzel büyükçe kafesiyle, ev şeklinde yumurta kontrol kapaklı yuvalığıyla birlikte 120 lira diyorum. İlgilenen olursa fotoğraf yüklerim, görüşürüz. Mantıklı takaslar olabilir. Kuş gayet hareketli ve canlıdır. Ankara içi satılıktır. Kuşun yaşı 2 civarıdır damızlık durumdadır. Kuşlar hakkında bilgili bir kişi sahiplenirse mutlu olurum. Bilhassa dişisine eş arayan birine giderse çok mutlu olacağım. 30 liraya muhabbet satılıyor muhabbetleri yapmayalım lütfen :)

SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA SATILIK İNGİLİZ ERKEK MUHABBET ANKARA

çok para istiyon 10 lira heryerde kafesiyle.altın mı bu

• Alıntı yaptığın yazımın son cümlesini okuyunuz. İnsanda vardır bilip konuşur, insan vardır boş boş konuşur bilip bilmeden. Yani diyeceğim odur ki her insan bir midir? Değildir. Bu şekilde her muhabbet kuşuda bir değildir. İngiliz damızlık erkek muhabbet 10 liraya var mı diye gidip sormanızı tavsiye ederim bir petşopa. Küfür mü ederler gülerler mi bilemem. Kaldı ki yanında vereceğim kafesin fiyatını araştırmıştım birkaç petşopta gördüm sordum fiyatını 140-170 lira arası fiyat verdiler. Siz nasıl kafesiyle 10 liraya buluyorsunuz hayret. Özetle bilmediği konuda konuşmamalı insan.

Not: Şu anda profilinize baktım yaşınız baya büyükmüş saygısızlık yapmak istemem fakat umarım orada yazdığı mesleği yapmıyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugcannn -- 17 Mayıs 2013; 23:24:53 >
  • quote:

Alıntı yaptığın yazımın son cümlesini okuyunuz. İnsanda vardır bilip konuşur, insan vardır boş boş konuşur bilip bilmeden. Yani diyeceğim odur ki her insan bir midir? Değildir. Bu şekilde her muhabbet kuşuda bir değildir. İngiliz damızlık erkek muhabbet 10 liraya var mı diye gidip sormanızı tavsiye ederim bir petşopa. Küfür mü ederler gülerler mi bilemem. Kaldı ki yanında vereceğim kafesin fiyatını araştırmıştım birkaç petşopta gördüm sordum fiyatını 140-170 lira arası fiyat verdiler. Siz nasıl kafesiyle 10 liraya buluyorsunuz hayret. Özetle bilmediği konuda konuşmamalı insan.

Not: Şu anda profilinize baktım yaşınız baya büyükmüş saygısızlık yapmak istemem fakat umarım orada yazdığı mesleği yapmıyorsunuzdur.

kardeşim bir sen konuşmanı düzelt 2 benim mesleğim kimseyi enterese etmez.3 ben de bir zamanlar aynı kuştan büyüyttüm ve yavruları oldu ve hepsini hediye ettim sen bu işi ticarete döküyosun hayvan ticareti resmen o zaman benimde has kangalım var bende 5000 lira istiyorum doğrumu sence ben bir canlıyı parayla satmaya ve almaya karşıyım petshoplarda bile insanlar dolandırılıyor küçük daha anne sütütnden kesilmemiş köpekleri 500 1000 liraya satıyorlar yazık değilmi herşey para değildir en önemlisi ona bkakbilecekmisin ona sevgiyi verebilecekmisin budur önemli olan anladın mı?

• Konuşmalarımda imla ve mantık hataları da dahil olmak üzere yanlış göremedim. Yine kopyaladığınız yazımda "kuşlar hakkında bilgili olan birilerine giderse" çok mutlu olurum demiştim. Yani ona bakabilecek birilerine giderse ve eşi olursa iyi olur demiştim. Sonradan ona ben eş aldım çiftini satışa çıkarttım. Kaldı ki kuştan anlamayan insan zaten bu çifte 120 lirayı çok görür sizin gibi, çok şükür.

Neyse çok mantıklı konuştunuz, inanılmaz pişman oldum söylediklerimden diyerek sizinle diyaloğa girmekten kaçınıyorum. Boş zamanım yok üzgünüm, sizinle büyüttüğünüz hayvanlar üzerine ve hayvan ticareti etik midir konuları üzerine sohbet edemem.
  • quote:

Konuşmalarımda imla ve mantık hataları da dahil olmak üzere yanlış göremedim. Yine kopyaladığınız yazımda "kuşlar hakkında bilgili olan birilerine giderse" çok mutlu olurum demiştim. Yani ona bakabilecek birilerine giderse ve eşi olursa iyi olur demiştim. Sonradan ona ben eş aldım çiftini satışa çıkarttım. Kaldı ki kuştan anlamayan insan zaten bu çifte 120 lirayı çok görür sizin gibi, çok şükür.

Neyse çok mantıklı konuştunuz, inanılmaz pişman oldum söylediklerimden diyerek sizinle diyaloğa girmekten kaçınıyorum. Boş zamanım yok üzgünüm, sizinle büyüttüğünüz hayvanlar üzerine ve hayvan ticareti etik midir konuları üzerine sohbet edemem.

o zaman hediye et kuşları madem parasında değilsin.hadi bakalım..........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok yaratıcı bir fikir. Yaşınızın 16 olduğunu ve kendinizi pek geliştirmemiş olduğunuzu düşünüyorum.
  • quote:

Çok yaratıcı bir fikir. Yaşınızın 16 olduğunu ve kendinizi pek geliştirmemiş olduğunuzu düşünüyorum.

sadece gülüyorum .................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.