Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI - MSI MPG ARTYMIS 343CQR 1 MS 165 HZ 2K WQHD 3440 X 1440 HDR 400 ARGB 1000R KGF
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Selam. Ürünü kaça sattınız dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hocam 10.250 TL ye verdim eski fiyattan. Önceden görüşmüştük arkadaşla bu sebep ile indirimli oldu kendisine.
Evet, ürünü ben gidip yerinde görerek, inceleyerek satın aldım. Güvenilir, ilgili ve sorumluluk sahibi bir satıcıdır kendisi. İnsan olarak da çok iyi bir insan. İl dışından geldiğim için beni otobüsten indiğim yerden aldı, ürünü daha ben evine gitmeden kutusundan çıkartıp kurmuştu, gerekli ekran ayarlarını yapmıştı ve hatta günde 1 saat kadar oynadığım PUBG oyununu bile ben gelmeden benim için bilgisayarına yükledi sağ olsun. Monitörü yerinde bir süre inceledim, bu süreçte Türk kahvesi ve sigara ikrâmı da oldu. Bana ürün hakkında alışveriş öncesinde anlattıklarının dışında bir sürprizle karşılaşmadım. Sonra monitörü özenle kutusuna yerleştirdi ve kutusu otobüs bagajında zarar görmesin diye kalın streç filmle iyice sardı ve arabasıyla beni otobüs terminaline bıraktı. Monitörü evde kurduktan sonra bile aklıma takılan durumlar hakkında da gerek telefonda gerek de Vatsap üzerinden beni bilgilendirdi. Bir satıcı olarak da sorumluluğunu dört dörtlük yerine getirdi. Böyle satıcılar ne yazık ki az sayıda ülkemizde. Kendisine sonsuz saygılar. Kutlu bir alışveriş oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X