arkadaşlar merhaba forumda gezerken bir cok kişinin lastik satışı yaptıgını gördüm bende bu konuda yardımcı olmak için bu konuyu actım benim mersinde lastik satışı üzerine mağazam var eger istediginiz ebat ve markayı yazarsanız özellikle bu tip perakende harici satıslarda maliyetin üzerine 5-7 TL gibi ufak bir fiyat koyup veriyoruz ilgilenenler mesaj atarsa yardımcı olurum her yere kargomuz bedavadır.
185*65*14 ebatlarında 4 adet yazlık lastik alıcam bahara fakat uygun fiyatlı bişi denk gelirse şimdiden de alabilirm. İstedigim özellikler min. diş derinligi 5mm olmalı ve en önemlisi 2010 ve üst yılların lastigi olmalı. Bu arada şehir Ankara.
cıkma lastiklerimiz mevcut fakat istediğiniz özelliklerde su an ıcın yok uygun fıyatlı kargo dahıl sıfır lastık fıyatlarımızdan kısaca bırkacını yazayım dusunursenız haberlesrız Pirelli 120TL Good Year 130TL Formula 105TL Bf Goodrich 115TL Tigar 98TL DUnlop 115TL
en ucuz tigar markası mevcut elımızde 4 adeti 392tl yapıyor 150 200 cıkmaya vermekdense bunu almanızı öneririm
175/70/13 kış lastik fiyatlarınız nedir hocam, birde varsa temiz çıkmaların?
Bana da temiz çıkma 195/60/R15 88 H michelin energy saver lastiği lazım 1 adet fiyat uygun olursa 2 de olabilir yedek olması için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme