2012 Seat Ibiza 1,2 tsi dsg 105 hp referans 9,600 km. 4 adet kış lastiğihediye
fiyat söylenmediğine göre süprizli
çohiyimiş
kullanıcısına yanıt
Fiyatı süprizli diil . Süprizi kmsinde :). Netteki sitelere 38,950 yazdım. Yalnız manevra yapan bi vatandaş şöför kapı eteğini hafif çökertmiş. Boyası çizik olmadığından yaptırmadım. Haa süprizi de var tabii . Orjinalde 2 yıl olan garantiyi fark vererek 4 yıla çıkarmıştım 2016 ağustosa kadar garanti kapsamında. Eşime aldım çok kullanmadı oda . Ben de manual hastasıyım. Yoksa hiçbir şikayetim yok ( 9,600 da ne şikayet olacak) servis bakımlı. 30,000 de değişen bujileri bile 8,500 de değiştirdim. Kış lastikleri ni de kapı hasarının bedeli olsun diye veriyorum. Daha 1000 km bile yapmadılar. Buhesaba göre kendi lastikleride 9,000 km yapmış. Genelde %50 şehir dışı kulanıldı. Tatilde falan. Yani çok fazla trafik görmüş bi araç değil. Vaziyet budur. Sen araç almaya mı niyetlendin
Yaptırmamamın bi sebebi de %60 hasarsızlığı bozmamak tabi. Yeni alacak adam yaptırır. En kötü ihtimalle 1 yıl sonra hasarsızlık alır. Benim 29 yıllık hasarsızlığım silinir. :D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme