Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemi toplamaya karar verdim ve bir an önce almak istiyorum. Sistemi oyun için sorunsuz bir şekilde kullanabilr miyim? Uyumsuz bir şey yok değil mi? Teşekkürler şimdiden.
Bütçemi daha da fazla aşmak istemiyorum. 144 Hz bir monitor alıp, makinenin 5 yıl civarında beni sorunsuz idare etmesini istiyorum. Sizce uygun mudur?
Seçtiğiniz işlemci soğutucu TT Core V31 kasaya sığmıyor. Deep Cool Gammaxx S40 soğutucu alabilirsiniz (yeterli ve sessiz görünüyor). Özellikle anakart ve kasa seçimleriniz biraz pahalı, önemli bir performans kaybı olmadan 100 dolar civarında tasarruf edebilmeniz mümkün.
bence de kasa ve anakart pahalı. mesela ram DDR4- 2400Mhz anakart 3600 mhz. ne alaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lordford50
kullanıcısına yanıt
Şuanlık degilde ileriye yönelik dogru bence 3 4 sene kadar sonra ddr4 tam anlamıyla oturdugunda degiştirme şansı var Anakart nekadar güncel ve yüksek olursa ileride daha az masraf açar bana göre
isacomak
kullanıcısına yanıt
evet o açıdan mantıklı.
lordford50
kullanıcısına yanıt
Ama arkadaş ben şuan derse performans ve fiyat dogru açıdan gitsin senin dedigin dogru oda kendi bilecegi iş tabi