Mahkeme de bana söylemedi, söyle dedi böyle dedi, ekspertiz raporuna gerek yok ben kefilim dedi şunu dedi bunu dedi der ise kazanabilir. Çünkü burda sen söyledim diyorsun ama söylediğini ispat etme yükümlülüğü sana ait. Adam bana söylese ben arızalı arabayı neden alayım dese mantıklı olur. Lehinize de aleyhinize de olsa can sıkan durumlar bunlar.. Geçmiş olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 31 Ekim 2021; 11:27:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sattığım araç kol çıkartmış alan kişi aracı geri vermek istiyor. (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mahkeme öyle dedi böyle dedi şöyle dedi ile karar vermez ortada ki gerçek delile ve bilirkişi raporuna bakar şahit varsa dinler öyle karar verir
o zaman gider canı sıkılan alacak davası açar beyanla bu işler oluyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 31 Ekim 2021; 11:36:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.Emniyet Müdürü gelip senden o şekilde araç almaz. Kaldı ki yaşını başını almıştır, gidip 97 model kusurlu araç hiç almaz.
2.O statüdeki adam kendini sana benim görevim bu diye tanıtmaz :)
Ayrıca kusurlu aracıda satmayıverin verin illa satacaksınız tamir ettirip öyle satın.
Aracın şu kadar kusuru vardı güzellik yaptım ucuza verdim laflarına inanmıyorum.Sen adama indirim güzelliği yapacağına aracını tamir ettir.
-
Ben ne diyorum. Ben farklı birsey mi diyorum. İspat yükümlülüğü taraflara aittir. Ben ne diyorum sen neye bana ciberiyor sun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ eksiltme gizli kusur.
Müdür mahkemeye verse kazanır.
Şu emniyet müdürüyüm kısmına nedense bende inanmadım muhtamelen değildir
dediğini iyi oku önce öyle dedi böyle dedi ile mahalle dedikodusu ile olmuyor
1998 model 24 yaşında görmüş geçirmiş bir arabayı alması yani sira beyan ettiğin hataları olmasına rağmen taraf anlaşarak satış işlemi gerçekleştirilmiş olup, alici kamu düzenini sağlamak ile mükellef olan silahlı emniyet müdürü vasfınına sahip olduğunu iddia etmektedir. Bu vasfını getirdiği gücü kendi şahsi menfaatini sağlamak amacıyla uyguladığı her türlü şantaj veya tehdit unsuru hakkında kamu davası acilabilecegini biliyor musun ?
Kisacasi:
İçişleri Bakanlığı Önemle Duyurur; Sizi Polis, Asker veya Savcıyım Diyerek Arayıp, Hesap ya da Kimlik Bilgileriniz Terör Örgütünün Eline Geçti Gibi Sözlerle Sizden Para veya Banka Hesap Bilgilerinizi İsteyen Dolandırıcılara İtibar Etmeyiniz. Çünkü Devlet Para ve Hesap Numarası İstemez.
TCK257
TCK155
TCK158
Bir çok farklı düzeyde kamu görevlisi tanıdım, bu gibi şahsi işlerinde kendilerini bakkal, ayakkabici, mühendis falan olarak tanıtıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 31 Ekim 2021; 12:54:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beni engelleyen adam bugün mesaj atmış bana, avukatım her türlü cayma hakkı için ve masraflar için ilgileniyor, yarın bilirkişi gelecek diye.
Teknoloji forumunda böyle cahillik görmek üzücü. Konuyu kapatın, bizde gelmiş okuyoruz.
-
Hocam konu doğru yerde, bende ilk defa başıma gelen bir durum hakkında bilgi almaya çalışıyorum, bundaki sorun nedir ?
Tamir ettirecek durumum olsaydı ettirirdim hocam, insanların durumunu bilmeden yorum yapmayın lütfen.
sizin satış sisteminiz tasvip etmesem de
şu an bir ödeme yapmayın
karşı taraf önce tespit davası açmalı ki aracın takribi masrafı belli olsun bu birinci delildir daha sonraki alacak davası için esas miktarı oluşturur bunları yapmadıysa salla gitsin
alıcı tespit davası acarsa bilirkişinin tayin edeceği miktar belirlenir ödeme yapmak yada yapmamak size kalmış
ödemediniz dava açıldı sizde bilirkişi istersiniz aracın emsallerinden düşük fiyata satıldığını emsallerinin fiyatını normal şartlarda bu olduğunu tespit ettirirseniz sonrası mahkemenin vereceği karar
öyle mahalle dedikoduları ile iş yapmayın o dedi bu dedi size kısa işleyişi anlatım tabiki duruma göre değişiklik içerebilir
Sarı siteye verdiğiniz ilanda yazıyor muydu bu sorun? Alıcı sizin telefonunuzu sarı sitenden mi aldı, oradan mesaj attı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyet müdürü exper parası mı bulamıyor?
Adı sanı ne? memur numarası falan var mı?
bu ne ya?
-
Aklınızda bulunsun, alıcı arabaya baksın bakmasın alışta ve satışta sözleşme imzalatın araç sahibinin dediği gibidir onun dışında herhangi bir sorun yoktur tarafımca kabul edilmiştir diye imza almanız lazım şimdi mahkeme felan girecek araya bilir kişi girecek felan filan gerçekten can sıkıcı bir durum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hiç bir bok yapamaz. adam dolandırıcı, belge yok bişey yok.
-
Geçen bayramda arkadaşım aracını sattı 2004 golf otomatik. Satıcı olan arkadaşımda ilana koymak için yaptırdığı 1 aylık expertiz raporu vardı. Alıcı ısrarlara rağmen yeni expertiz yaptırmadan aldı aracı bir polis akrabası vasıtasıyla. Araç yeni sahibiyle bayram arefesi uzun yoldayken şanzıman patlatıyor.. İyi niyetli arkadaşım bunu öğrenince çok üzüldüm vicdanen rahatsız oldum diyerek 3-5 bin destek olurum diyor. Adam diyor ki hepsini vereceksin. Tamirciye bile paranı bundan al diyor. İş inada binince biz de dedik beş kuruş verme hiç bi bok olmaz dedik. Ama kazın ayağı öyle değilmiş. Sonra ihtar gönderiyor alıcı. Şimdi mahkemelik oldular bakalım ne çıkacak.
Galerici bir arkadaşa sordum alıcı davayı kazanabilir diyor. Satıcının tek avantajı kendi yaptırdığı mevcut expertiz raporunda şanzuman servis kontrol gerekir yazıyor. Ve adam ısrarla yenisini yaptırmadığı için bu expertizle satıyor adama.
Galerici arkadaşıma siz nasıl yapıyorsunuz başınıza gelirse dedim. bu durumlarda hiç uzatmadan yarı yarıya masrafı karşılıyoruz sonuçta biz de bilemeyiz kapalı kutu diyor. Sattım gitti sorumluluk bitti olmuyor dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 31 Ekim 2021; 19:6:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana denk gelmez ki öylesi sıkıyım ağzına
Satıcı galerici olursa o durum oluyormuş, adamlar kilometre düşürüp satıyor biz her şeyini söylüyoruz, ucuza alıyor üstüne birde ben suçlu oluyorum. Benim durumumda bir farklı durum daha var alan kişi motoru söktürmüş, bir avukata danıştım, arabayı hiç ellemeden direkt bilir kişi çağırması gerekirdi dedi. Umarım bir şey çıkmaz çünkü araçtan aldığım para borca gitti ve sürekli ne olacak diye düşünmek bitirdi beni cidden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X