Şimdi Ara

SAVAŞ ÇIKMADAN ARKADAŞLAR ACİL LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR herşeyden önce şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
    babam öncülüğünde yeni bir tv almaya karar verdik fakat inanın ne kadar zor bir mesele haline geldi anlatamam! önce normal 100hz ve pip li bir tv alalım dedik sonra plazmaya döndü iş sonra LCD felan derken iyice koptuk evde savaş rüzgarları esiyor sanki bir tv yüzünden 3.dünya savaşı çıkacak...........evin hallerini geçerek sizlere danışalım dedim.........
    1.) vestel zeta slim 100 hz pip v.s. = 1.160 ytl
    2.) beko F772 vdnx 100hz. pip v.s. = 1.040 ytl
    3.) Philips 29PT9521/12 HDMİ var = 1.350 ytl
    4.) sony KDL-26U2000K 65cm lcd = 1.900 ytl
    5.) sony KDL-32U2000 81cm lcd = 2.450 ytl
    6.) philips 26PF5321/12 65cm lcd = 2.000 ytl
    7.) philips 32PF5321/12 81cm lcd = 2.750 ytl
    8.) philips 42PF5321/12 106cm plazma =3.450 ytl
    9.) Samsung PS42V6S 106cm plazma = 3.700ytl (dubai'den gelirse 2.200)
    10.) arçelik TV 9137 VD (5-6 AY KULLANILMIŞ) 2.500 ytl
    İŞTE BU KADAR DİYECEĞİM AMA DAHA NE DİYECEKSİNKİ DEDİĞİNİZİ DUYAR GİBİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
    MAİL'de gönderebilirsiniz fitnat06@mynet.com

Ekteki dosya (1)

fitnat06

• artık bu günden sonra tüplü tv almak pek iyi bir iş olmaz. siz öncelikle plazma ve lcd arasında bir tercih yapın. aradaki farkları iyice araştırın. ondan sonra da boyutu konusunda bir karara varın. sehpayla mı kullanılacak, duvara mı sabitlenecek...
    böyle adım adım gidince iş çok kolaylaşacaktır. ondan sonra en fazla 2 ürün arasından birini rahatlıkla tercih edersiniz. bu durumda ne söylense pek fayda vermez diye düşünüyorum.
    kolay gelsin...
  • tüplü alacksan kesinlikle beko eğer yen nesil alacaksan biraz daha beklemenzi tavsiye edrim 1 yıl sonra almanız karınıza olacaktır.Ama eğer illa bi şey söyle der ise philips 32PF5321/12 81cm lcd iyi birs eçenek gibi duruyor
    sony tavsiye etmem çin veya malezya malı oluyor arçelik kullanılmış olmaz bence plazma fazla tutulmuyor.
  • bende 70 ekran arçelik var 50 hz sanırım. Görüntü olarak plazma ve lcd lerden daha net gösteriyor.büyük ekran olarak plazma ve ya lcd ye geçmeyi bende düşünüyorum fakat 1 yıl daha bekleyeceğim.Gelişmeleri takip ediyorum Önümüzdeki yıla kadar piyasaya daha oturmuş tvler çıkacak,bekliyorum.Benim tavsiyem 1 yıl daha sabret plazma veya lcd al.
  • 2 tane başlık neden?
  • TAM ANLAMIYLA YARDIM ALAMADIĞIM İÇİN gerçekten çok kafamız karıştı.
    ne kadar berbat bir işmiş bu,insan keşke hiç birşey bilmeseydim diyor bazen.hemen gidip sıradan bir tv alırdık o zaman bu kadar düşünmezdik anlayacagınız...
    biz hala karar veremedik ve işler iyice dallandı ne yapalım şimdi biz 1-2 sene daha mı belkleyelim...
    şimdilik sıradan bir tv alalım idare mi edelim.....
    AYRICA FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Kardeş babana LCD ile CRT (tüplü monitor) arasında enerji tüketimi bakımından çok fark oldugunu söyle eğer lcd alırsan elektrik faturanda degişiklik yaparsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SELAM FİTNAT 06
    ilk önce bu iş için ayrılan bütçeyi sonra tam olarak ne istedigini belirtmelisin.bu bilgiler ışığında bir çok arkadaştan öneri gelecektir.nasıl bişey alsak diye sorarsan herkes kafasına göre bir şeyler söyler senin kafa iyce balon olur benden söylemesi.
    ama yazdıklarından sanki max. 3 - 4000ytl gibi bir rakam çıkıyor.eğer bu rakam sizi zorlamayacaksa ve normal tv görüntüsüne yakın bir görüntü beklentin varsa vede cihazı daha çok normal tv yayınlarını izlemek için kullanacaksan plazma tv öneririm.burada kaç inç sorusu gündeme gelir.eğer tv yi koyacağınız yerden izleme mesafeniz 3m yakın ve üstü ise 106 ekran bir plazma öneririm. Eğer 2 m civarı ise 84 ekran bir LCD öneririm.Bu durumda aşağı yukarı 2 milyarlık bi cihaz işinizi görür....dediğim gibi bu bilgileri bi netleştirirsen daha kolay yardım edebiliriz sana.adios.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.