Şimdi Ara

sayısal 17k yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTÜ makine vs YTÜ endüstri vs Ege bilgisayar arasındayım genel olarak. Bu bölüm ya da okullarda okuyanlar varsa kendi deneyimlerini anlatıp yardımcı olurlarsa sevinirim. Ayrıca başka öneriniz bulunursa önerilere de açığım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ne istediğine bağlı. Eskiden olsa İTÜ makina derdim ama bugünkü aklımla ege bilgisayar derim. YTÜ endüstri ne la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supermann07 S kullanıcısına yanıt
    YTÜ'ye neden öyle diyorsun ki? Ayrıca diğer ikisi ile ilgili de bir bilgiye falan sahipsen paylaşırsan sevinirim

• YTÜye değil, YTÜ endüstriye dedim. Mesela YTÜ bilgisayar desen net YTÜ bilgisayar derdim. İTÜ mezunuyum (makina değil ama makinadan arkadaşlarım var), İTÜ ile ilgili sorularını cevaplarım.

Güzel olur, birkac sorum var aslında.
    1-) İTÜ makinenin popülerlik kaybetmesinin nedeni nedir?
    2-) İTÜ matematik de tutabilir, bilgin var mı bölümle ilgili? Varsa önerir misin?
    3-) İTÜ'den başka önerebileceğin bölüm olur mu?

• burkito B kullanıcısına yanıt

1) zor olmasi, fiyat performans olarak yazılıma kıyasla düşük olması ve havacılık bölümlerinin (ucak-uzay) görece populerlesmesi

2) İTÜ matematik mühendisliğinden tanıdığım iki arkadaşım var, birisi uçak ile çap yapmasına rağmen bölümüyle ilgili çalışıyor (bunu yks puaninin is bulmayla direkt doğru orantisi yok, göstermek icin söylüyorum uçağın puanı daha yüksek matematikten), diğeri de arkadaşıyla birleşti şirket kurdu. Ayrıca belki duymuşsundur İTÜ matematik mühendisliği, İTÜ mezunların en hızlı iş bulduğu bölüm. Öneririm kısacası.

3) puanın yeter mi bilmem ama matematik müh. Yani sıra işletme mühendisliğini de öneririm, hele ki endüstri mühendisliği diyorsan. Elektrik de olabilir ama belli ki sen de tam olarak ne istediğinden emin değilsin. Bu koşullarda çalışılacak sektör daha önemli diye düşünüyorum, en yağlı sektör de şu an yazılım. Forumdaki ceng furyasinin gerçek dünyada bir karşılığı var yani.

İşletme 14 bin ile kapatmış yani gelmesi zor ama zamanında istediğim bölüm oydu. Onun dışında İTÜ matematik mühendisliği ile ilgili çok fazla olumlu şey duyuyorum yukarılara yazacağım bölümlerden birisi olacak gibi, teşekkür ederim görüşlerin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAYISAL İLK 20K OLANLARIN...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

rica ederim, başarılar dilerim. her şey gönlünce olsun

• hocam hemşirelik yazın

• Anoniminsann A kullanıcısına yanıt
    Süpermiş bakalım

• Up

• hocam tıp yazmadıktan sonra hayatın amacı ne...

• hocam tıp yazmanızı öneririm

• Ceng moruggg cenggg , bu arada bunların 3 ünden en çok ekmegi ceng mezunu yiyor şuan

• En iyi ihtimalle Muğla'ya tutar, o da son yıllardaki gerileme trendini devam ettirirse tabi. Üniversiteyi kıytırık illerde geçirmek için bir gereklilik görmüyorum şahsen

hocam muğla missss gibi şehir geriler merak etmeyin

• Vallaha keşke YTÜ ceng falan tutsaydı da gitseydim ama izmir'i pek bilemiyorum ne yalan söylim. Sonuçta staj için vs İstanbul'a gitmek gerekir gibi

• Sivas Tıp duruken ne işin var İstanbulda hem bak sana maasşalrı atıyorum

Bence ileriye gidecek yeni yapılan zamlar çok iyi

***Son sınıf öğrencilerin cep harçlığı 1000tlden 5500tlye çıkacak(sene sonu 8-9bini bulur)

***Taban maaş 7100den-->18500e

***Taban ek ödeme 4binden-->7500e

***Bu sayede taban ücret 11binden-->27bine

***Ek ödemede tavan ücret 25binden-->85bine

***Emekli hekim maaşı 7binden-->9bine

Yükseltildi

• Muğla güzel yer zaten de bilmiyorum bi İstanbul'da okumak lazım gibi hissediyorum, tabi değerlendirilir daha bu durumlar. Sen tıpla alakalı mısın hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.