Şimdi Ara

Sayisal 82. Oldum burslar ve universite secim sıkıntım var acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben sinav suresince misafir olarak dh takip ediyordum. Ders aralari eglencemdi
    Sinav sonucum aciklaninca mutlu olacaktim ama maddi sıkıntı olustu. Soyleki ilk yuz bursunu ham puandan verdiklerini soylediler ham siralama ise 103 onun korkusu sardı. Boun bilgisayar istiyordum ama burslar vakif okullarinda daha fazla olur diye dusundum. Tip yaz diyor herkes ben istemiyorum. Herkes istanbula para yetistiremeyiz dedi.
    Sizce ne yapayim burs konusu ayarlanir mi sevincim kursagimda kaldi
    Bu arada sinav icin oneri yorum isteyene tavsiye verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba:) O sıralamayla burs bulursunuz merak etmeyin. Boun’u destekleyen vakıflar var diye biliyorum. Burs bulmada sorun yaşamazsınız. Özel şirketlere, sanayi odalarına falan da başvurun bana 3bin halimle çıkmıştı :D size de çıkar yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sagolasin ben en cok ilk yuz bursuna guvenmistim o cikmazsa bir de burs bulamazsam korktum. Birde odtunun burs imkanlari fazla sirf onun icin degermi acaba

• Yani boun varken bilemiyorum:/ Ama dediğim gibi burs bulursunuz. Sizin yerinizde olsam boun yazmıştım :D Internete burs haberleri vb şeyler yazın takip edin. Tev’in bursuna başvurun. Üstün başarı bursu. Unutmayın sakın.

isminizdeki 16’nın nereli olduğunuzla bir ilgisi var mı hocam? :)

• bilgisayar istiyorsan bilkent seç
  • Tebrik ederim. Bence kesin farklı kurumlar başarı bursu verir. Eğer istanbul idealinizse yazın derim

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    16 favori sayım totem gibk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tercihinize karışmak istemem ama burs bulurum umuduyla Boğaziçi yazmamanız daha iyi olur. Bence Bilkent'e bakabilirsiniz zaten Boğaziçi ve ikisi arasında fark yok ama garanti bir bursunuz olur. Ben burs bulurum bir şekilde diye Boğaziçi yazmıştım ama bulamadım hiç sıralamam da sizinkine yakındı.

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    16 favori sayım totem gibk

• Bir de bilkent var tabi onda kiz bursu diye bise var 900 lira veriliyor. Boun hayalimdi biraz burssuz istanbulda yasanmaz o da kesin. Koçun anadolu bursiyerlerine basvurmustum o da bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merve_g16

Bir de bilkent var tabi onda kiz bursu diye bise var 900 lira veriliyor. Boun hayalimdi biraz burssuz istanbulda yasanmaz o da kesin. Koçun anadolu bursiyerlerine basvurmustum o da bir ihtimal.
    Mesajlara bakabilirmisin ablacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubilinnes -- 2 Ağustos 2018; 12:27:7 >
  • Merve_g16 kullanıcısına yanıt
    alakasız olcak hocam ama, matematik kaynak önerin var mı, geo ve matta? hatta ders ders aklına gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67714B014

alakasız olcak hocam ama, matematik kaynak önerin var mı, geo ve matta? hatta ders ders aklına gelen
    matematik geo 345 bilgisarmalı acil yayınları belki supara birde okyanus master var farklı
    bilgisarmalı yayındenizi hız renk bunlara bak güzeller palme biyoloji fizik kimyada testokul yenı kitaplar çıkarmış göz atabilirsin
  • Bence KYK ya bu konuyla ilgili mail atabilir dilekçe verebilir görüşmeye gidebilirsiniz Sonuçta mesela MF de 4 puan türü vardı : MF1 MF2 MF3 MF4 hepsinde ilk 100 deki kişiler en az 200 kişi vardır. Bence ilk 100 bursunu ilk 200 e çevirmeleri gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

Bence KYK ya bu konuyla ilgili mail atabilir dilekçe verebilir görüşmeye gidebilirsiniz Sonuçta mesela MF de 4 puan türü vardı : MF1 MF2 MF3 MF4 hepsinde ilk 100 deki kişiler en az 200 kişi vardır. Bence ilk 100 bursunu ilk 200 e çevirmeleri gerek.
    Veya hem ham hem yerlestirme ele alinmali dedigin gibi gecen sene daha cok insana burs verliyordu. Pesini birakmayayim ogrendigimi foruma yazarim

• quote:

Veya hem ham hem yerlestirme ele alinmali dedigin gibi gecen sene daha cok insana burs verliyordu. Pesini birakmayayim ogrendigimi foruma yazarim

Alıntıları Göster
    Yerleştirme olması pek mantıklı bir şey değil sonuçta yıllar boyu ödenen binlerce liradan bahsediyoruz zaten obp nin böyle haksızlık olup olmadığı gündemdeyken bir de burs verilmesi haksızlık olabilir.

• quote:

Yerleştirme olması pek mantıklı bir şey değil sonuçta yıllar boyu ödenen binlerce liradan bahsediyoruz zaten obp nin böyle haksızlık olup olmadığı gündemdeyken bir de burs verilmesi haksızlık olabilir.

Alıntıları Göster
    Dostum oyleyse hamla yerlestirsinler ben devlet okulundayken anam agladi ortalamaya ozelden herkesin ort yuksekti off yine eski gunleri hatirladim

• quote:

Dostum oyleyse hamla yerlestirsinler ben devlet okulundayken anam agladi ortalamaya ozelden herkesin ort yuksekti off yine eski gunleri hatirladim

Alıntıları Göster
    Yani mesele sadece özel okul vs devlet okulu değil ilk 100 de ileri attığına göre ortalamanız 100e yakındır, çok çalışmışsınızdır ona lafım yok ama başka devlet okullarında sizden daha çok çalışmasına rağmen ortalaması 90-92 civarı olan çok kişi olabilir.Her okuldaki öğretmen aynı olmadığı için illaki bir şekilde birinin hakkı birine geçiyor.

• quote:

Yani mesele sadece özel okul vs devlet okulu değil ilk 100 de ileri attığına göre ortalamanız 100e yakındır, çok çalışmışsınızdır ona lafım yok ama başka devlet okullarında sizden daha çok çalışmasına rağmen ortalaması 90-92 civarı olan çok kişi olabilir.Her okuldaki öğretmen aynı olmadığı için illaki bir şekilde birinin hakkı birine geçiyor.

Alıntıları Göster
    Aynen sonsene benim okulumda cevaplari verdiler herkes ayni puani aldi. Buyuk bi haksizlik var ortada o konuda ben bastan karsiyim

• eğer bilkente girersen kapsamlı burs alırsın. yani aylık 700 TL + bedava yurt. ailenden kuruş almadan yaşayabilirsin tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.