Şimdi Ara

Sayısaldan 70 bine girmek zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor mu sizce ilk 70 bine girmek. Kalan sürede ne kadar çalışılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• ben pek anlamam bu işten ama bu herkese göre değişir beyler sizin seviyeniz falan bir çok etken var daha fazla bilgi verirsen bilgili arkadaşlar yorum yapabilir

• Böyle şeyler düşünmek yerine direk çalışsanız daha iyi değil mi? Nereden baksanız 9 ay var hemen hemen. 9 ayda konuların mantıklarını oturtup üstüne soru çözüp iyice kavrayamaz mısınız?
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Hocam Sizce 9 ayda tyt ve ayt yetişir mi ?
    hocam benim bütün derslerden temelim 0
    meslek çıkışlıyım
    hedefim derece yapmak (hayal olsa bile ) (olamayacağını bilsem bile)
    elimde sadece birey a matematik ve karekök 0 var temelden dolayı birey a ile başladım ve youtube + dershane olarak ilerliyorum
    ancak diğer derslerden kaynağım yok (maddi sıkıntılar nedeni ile ) ve yetersiz olduğumu düşünüyorum çünkü en kolay birey a kitabında bile afalladığım oluyor . sizce 9 AYDA DERECE YAPILABİLR Mİ ?
  • Hocam 9 ayda millet insan yapıyor, doğuruyor.

Siz şurda ders çalışacaksınız oturup o kadar, başka efor da sarfetmeyeceksiniz.

Oturun, çalışın. Youtube'ta ders de anlatan soru da çözen bir sürü hoca var. Dinleyin size daha iyi hitap ettiğini düşündüklerinizi, orada hocalar soruyu çözecekleri zaman durdurup hocadan önce siz biraz sorunun üzerine yoğunlaşın. Yapamazsanız hoca çözümünü yapınca bir daha deneyin. Ta ki yapabilecek düzeye gelene kadar her dersin her konusunda yapın bunu bence.

9 ayda derece yapılabilir neden yapılmasın, ancak herkes yapacak diye bir şey yok o dereceyi. O yüzden bu 9 aylık süreci mümkün olduğunca iyi kullanıp diğer insanlara fark atıp kendinize daha üst sıralarda bir yer edinmeniz lazım diye düşünüyorum ben.
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    saolun hocam motive ettiniz beni inşallah hedefime ulaşırım hayırlısı artık hem sizin için hem benim için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 bin diye yola başladım sonra 60 bin oldu sonra 70 bin sınavdan sonra 80bin bekliyodum 128 bin geldi

• iş sende bitiyor yani

• Yerleştiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Draperr

Yerleştiniz mi ?
    evet itü maden ama tekrar hazirlancam

• Hocam hedefin neydi daha önce konuşmuştuk kimya muh istiyordun.Kimya muh. gelmedi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hocam hedefin neydi daha önce konuşmuştuk kimya muh istiyordun.Kimya muh. gelmedi mi?
    kimya mühendisliği rehberlik hocam sağolsun yazdırmadı itü kimya mühendisliği gecis yapabilirsem ilk olarka onu deniyecem olmazsa bilgisayar mühendisliği tutan bi yerlere gecmeyi denicem öncelikli isteğim kimya müh. ondan sonra bilgisayar ama kimya müh. okumamı kimse istemiyor

• Hocam bende meslek çıkışlıydım yaptım yapılıyor rahatlıkla sadece sona doğru kendimi biraz saldım fizik hariç tüm konuları yetiştirmiştim rahatlıkla yaparsınız diye düşünüyorum ama iş sende bitiyor
  • Selam kardes sen. 0 dan mi basladin çalışmaya benim bütün derslerde temelim 0 şimdi başlasam hangi kaynakları önerirsin matematikten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.