Şimdi Ara

Sayısalsan tmye geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm değiştirdim.Kaynak önerisi alabilir miyim ? Dershaneye başladım ve derece yapmak istiyorum.ortadan zora kaynak onerisi yapar misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hoşt lan oldugunuz yerde kalın

• Sözel dersler için kesinlikle limit sb çöz.

• Up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglamcaylak -- 7 Eylül 2019; 18:28:36 >
  • Araştırdım bro ve aldıklarımı yazıyorum
    TYT İÇİN ALDIKLARIM
    Kronometre yayınları tyt türkçe soru bankası
    Arı yayınları tyt ayt paragrafin ritmi
    Delta kültür tyt felsefe soru bankasi
    Delta kultur tyt cografya soru bankasi
    Delta kultur tyt tarih soru bankasi
    my geometri-1 konu anlatimli -mustafa yağcı
    Hız ve renk matematik tyt soru bankası
    Limit tyt biyoloji soru bankası
    Limit tyt fizik soru bankasi
    Limit tyt kimya soru bankası
    AYT IÇIN ALDIKLARIM
    Limit edebiyat el kitabi
    Delta kultur ayt edebiyat soru bankasi (ilk cozecegim bu )
    Limit edebiyat soru bankasi (edebiyatta 2.kitabim bu )
    Limit ayt tarih soru bankasi
    Limit ayt cografya soru bankasi
    Karekok soru bankasi ayt matematik (ilk cozecegim )
    345 matematik soru bankasi ayt (2.cozecegim)
    Ayrica cografya icin drden dilsiz silinebilir turkiye ve dunya haritasi aldim
    Dershaneyle ve derece yapmis insanlarla konusup bu kitapları aldim.

• Yapma reyiz noluuur tmye geceyim sayisaldan biktim usandim nolur beni alin araniza noluur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bro

• matematiğin iyiyse iş kolay 5k içinde olursun. matematiğin kötüyse ea ya geçmenin bi mantığı yok.

-sınava 5 ay kala mfden tmye geçen biriyim.
  • Kafanda öncelikle bir meslek var mı? Eşit ağırlıkta da rekabet çok çetin. Arkadaşın biri Matematiğin iyi değilse eşit ağırlığa geçmenin anlamı yok demiş, artırıyorum Türkçen ne kadar iyi?! Paragrafları çözebilir misin, dilbilgisi konularına hakim olabilecek misin? Sadece fen kısmındaki soruları yapamıyorum diye geçeceksen iki kere düşün. Matematik öğretmeni bile olamıyorsun tm'de! Hukuk ve psikoloji dışında hangi bölüm yazacaksın? Haaa babanın şirketi vardır Yıldız İşletme okursun, sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Kardeşim eşit ağırlıkta rekabet çok çetin yazmışsın.Dalga mı geçiyorsun?Eşit ağırlık iyi sayısalcıların oyun alanına döndü artık.İyi sayısalcıların çoğu(ilk 30k) son 2 ay edebiyat kasarak en kötü ilk 3k'ya giriyor.Bu sene 484 yerleştirme puanıyla ki bunu sayısalda elde etmek daha zor mf'de 12 k'dasın.Ama aynı yerleştirme puanını ea'da alsan ilk 1000'desin.Sıfır edebiyat çözüp ilk 15k'da dolu sayısalcı var.Milleti yanlış yönlendirmeyin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayidjarrah16 -- 8 Eylül 2019; 13:17:26 >
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Bu seneki Türkçe sorularını gördünüz, malum. Artık ösym birçok sınavında türkçede eliyor. Sizin bahsettiğiniz iyi sayısalcıların zaten Türkçesi de iyi. Benim kastettiğim kişilerin feni kötü tytde 7_8 net yapan, Matematiği eh işte denebilen en fazla 20 nete çıkan, ayt Matematikte de 15-16 yapan adamlardı. Bunların Türkçelerinin de kötü olduğunu varsayarsak, ki dediğim gibi Türkçe de ciddi emek ister 8-10 yanlış yapınca olmuyor yani. Tm de birkaç popüler bölüm dışında doğru düzgün bölüm yok! Hukuk ve psikoloji belki bir iki bölüm daha sayabilirsin. Edebiyat çalışarak halledilir ama "Tm yi havada karada halledersiniz" tadında konuşmak insanları yanıltmıyor da ben mi yanıltıyorum?

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Reis hatirladim seni bana da aynı yorumu yapmıstın😂

Matematikte kendime guveniyorum bu sene tyt 32 ayt 20 net yapmistim.Bu sene daha da yaparim.
    Ee sen naaptın sonuclar nasil neden bolum degistirdin ?

Oncelikle sozelden girecegim cunku gastronomi istiyorum.Sozel icin tavsiye verir misiniz yazdigimda kimse cevap vermedi bu yuzden tmcilere sordum.Fizik kimya biyolojiyi cok severim ama benim hayalim gastronomi biraz gec farkina vardim sadece.
    Acikcasi duzenli kitap okuyorum turkcede kasarsam yapabilecegime inaniyorum .

Ben sozele gectim sebebi gastronomi istemem .Sozelciyim diye konu actigimda kimse yardimci olmadi bu yuzden tm basligi altinda konu actim.
    Edebiyatin sosyalin tarihin de kendine gore bi zorlugu var bence.Surekli ezber yapip kafa patlatiyorsun.Sayisal da zor ama bence tmnin de kolay oldugunu dusunmuyorum.

• panker3 P kullanıcısına yanıt
    3bin yaptım mezuna kaldım.
    Ooo baya iyisin yolun açık olsun
    Hedefin ne bu sene

• panker3 P kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe'de kesinlikle çıkmış soru çözün dediğim gibi kpss dgs ales soruları da çözün çok geliştirir. Ezber derslerini kesinlikle sabeh kalkınca o dinç kafayla çözün. Akşam yatarken bir iki defa okuyup aşina olduğumuz şeyi, sabah kahvaltıdan sonra erken saatte, fazla kimseyle muhatap olmadan 12ye kadar ezberlemek çok yapıcı sağlıklı oluyor. Ezberledikçe kendine özgüven geliyor, aynı zamanda ezberlemek zihni açıyor. Matematiği sadece öğleden sonra çalışın. Matematiksiz derece olmaz. Hatta bir sözelcinin çok daha kolay yepebileceği tyt kimyayı da tavsiye ederim. 3-4 net çıkarırsınız. Erken yatıp erkğken kalkın. Akşam. 10dan sonra öğrenmeye çalışmayın. Sabah 7-8 gibi kalkmaya bakın sözel için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlimasuk -- 8 Eylül 2019; 14:5:0 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.