Şimdi Ara

sb live 24 var ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soundblaster ses kartları ısınma yapar mı? xp'de müzik bile dinlemezken kartta ısısı herhalde 55-60 dereceyi bulan alanlar var.

kartın ses üretimi 2 gün önce tamamen durup geriye sadece ısı üretimi kaldı.
    xpde aklıma gelen olası her seçeneğe baktım. (dijital çıkışı yanlışlıkla seçmek vs vs ...) 3 kere sürücüleri yükledim.

ses kartıda yanarmı beea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planckh -- 3 Eylül 2006; 23:27:20 >

• normal çalışırken bozulduysa yani sen hiçbirşey kurcalamadan olduysa garantiye götür başka bir bilgisayarda denesinler.olmazsa yenisin vermeleri lazım
  • faturasını da bulamıyorum...
  • Hangi firmadan aldın?Kimi firmalar fatura istemiyorlar.
  • pc gold'un üstbostancıdaki şubesinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: planckh

pc gold'un üstbostancıdaki şubesinden.

15 gün içerisinde aldiysan birebir değişim yaparlar daha önce aldiysan garanti için bakima göndericeklerdir. ( Max 30 iş günüdür. Bunu geçecek olursa birebir yenisini vermeleri gerekiyor. )
  • 4-5 ay önce almıştım. fatura vermemişlerdi. kutuda garanti belgesi var ve kredi kartı kayıdı var. umarım stokta vardır.
    son bir saattir kartı çıkarıp sürücüleri tamamen silip driveclean'le. tekrar denedim. ses yok. tahminen kondansatörlerden biri gitti doğru aletlerle ve bilgiyle 5 dakikalık iş olmalı. onboard realtekk'in ses özelliklerini keşfedeceğim birkaç gün gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.