Şimdi Ara

Schengen vize belirsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hollanda schengen vize başvurusunda bulunup, haftalarca sonuç beklemenin sıkıntısını yaşayanlardan biri de benim. vize başvurumu yapalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve henüz bir sonuç alamadım. kaynak aracı kurum evrakları teslim ettiklerini söylüyor, ancak konsolosluktan hiçbir güncelleme yok.
    seyahat planlarımı iptal etmek zorunda kaldım, ancak ne resmi bir yanıt ne de sürecin neden uzadığına dair bir açıklama var. bu süreç, sadece kişisel olarak değil, birçok insanın iş ve tatil planlarını da altüst edebilecek kadar belirsiz ve sıkıntılı bir hâl almış durumda. kaynak başvuru sahipleri olarak şeffaflık ve daha hızlı işlem süresi talep etmek hakkımız. uzayan süreçlerle karşılaşanlar için bu durum artık bir işkenceye dönüşüyor. bu konuda sesimizi duyurmanın ve sistemin iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aracı kurum dediğiniz hangi firma?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Vfs global

• Leyusoo L kullanıcısına yanıt

O firma aracılığıyla geçen sene Avustralya vizesine başvurdum, red edildi...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Aracı kurumlar sadece evrak teslimi yapar konsolosluklara konsolosluklarsa nihai kararı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leyusoo -- 10 Eylül 2024; 12:22:42 >

Anladım. Acaba bu "size vize alırız" diyen firmalardan mı bahsediyorsunuz diye sordum.

Sizin de yazdığınız gibi bu firmaların herhangi bir sorumluluğu ya da bilgisi yok. Sadece evrakları dosyalayıp gerekli adrese postalıyorlar. Bir nevi posta kutusu...

Şikayetinizde de haklısınız. Vize işleri gerçekten sıkıntı ve son zamanlarda iyice yokuşa sürüyorlar gibi hissediyorum.

Bence değil,

Ondan hemen önce Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosluğundan 10 yıllık turistik vize almıştım.

Çünkü konsolosluk memuru ile diyalog kurabiliyorsun ama aracı kurum sadece evrak teslim ediyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.