Şimdi Ara

Scion (Sikiyon) IM Concept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scion iM konsepti, modifiye edilmiş bir Toyota Auris olarak karşımıza çıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse konseptin, üretimdeki Auris’ten daha heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz.

Konsept tasarlanırken Touring yarışlarından esinlenilmiş zira alçaltılmış şasi, daha geniş çamurluklar, büyük hava girişleri, arka tampon difüzörü, ortadan çıkışlı bir egzoz, 19 inç alaşım koyu renk jantlar ve performans lastikleri, daha güçlü frenler ve geliştirilmiş bir süspansiyon konseptte yer alıyor. Fakat konseptin motoru ve aktarma organları hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Scion iM yüksek ihtimalle bir hot hatch olmayacak. Aracın motoru hakkında bilgi verilmese de 1.33 VVT-i, 1.6 Valvematic ya da Amerika versiyon Corolla’da bulunan 1.8 litrelik 4 silindir motorun yer alması bekleniyor. Ayrıca üretim modelinin biraz daha dizayn olarak sade olması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxxlive -- 29 Kasım 2017; 16:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen kimi scion? Bu bildigin auris derler adama

• Boş konu açma yarışı mı var acaba, 2014 yılında ortaya çıkan araç için şimdi konu açılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Boş konu açma yarışı mı var acaba, 2014 yılında ortaya çıkan araç için şimdi konu açılıyor?

http://2017toyotamodels.com/2017-scion-im-arrival-cost/

Siz de aracın 2017 modeli vardır belki diye baksaydınız belki. Böyle ahkam kesmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxxlive -- 29 Kasım 2017; 16:53:54 >
  • Piyasaya yeni çıkacak bir araçmış gibi konu açmışsınız da araç auris yani, yıllardır satılıyor.

• O değilde bu araca sahip olan biribe aracın markasını sorsan ne diyecek. Sırf bu yüzden bile alınmaz bu araba.

• yalancıyı Scion'lar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Suzuki S-Cross
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Piyasaya yeni çıkacak bir araçmış gibi konu açmışsınız da araç auris yani, yıllardır satılıyor.

Anlatamadım sanırım. Aurise benzediği konuda belirtildi zaten. Farkları ise konu başında açıklandı.

• ne saçma isimli bir araç
  • parantez içinde okunuşunu niye yazdın ki :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ismi çok sikici.Yanliş anlamayın almanca klavye kullanıyorum,SIKICI demek istemiştim.

• Scion Amerika'da genclere gore olan Toyota alt Markasi.

Kendimizim nasil bir statude oldugunu hatirlayalim diye yazdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Scion Amerika'da genclere gore olan Toyota alt Markasi.

Kendimizim nasil bir statude oldugunu hatirlayalim diye yazdim :)

Kesinlikle

• Scion markası mı kaldı. Toyota bu markanın fişini çekti, artık Toyota adıyla satıyor.

Bu aracın konusunu tam 3 sene önce açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/(X(1)S(qatblzok5znysvdzz4rvv34n))/toyota-auris-sport-abd--103247434

• Parantez içinde okunuşunu neden yazdın

• Şarkısı bile var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.