Şimdi Ara

sd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andree -- 6 Mart 2015; 19:59:10 >

• Boyuma göre çok zayıfım, denediğim hiçbir yöntem fayda etmedi. Daha uğraşmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Boyuma göre çok zayıfım, denediğim hiçbir yöntem fayda etmedi. Daha uğraşmayacağım.

Kardeşim bende senin gibi bi çok ürün kullanadım Herbalifeyi tanıyıncaya kadardı ? istersen yardımcı olabilirim.
  • Messi milattan önceden kalma herhalde bir şeyler var gibi bulaşmayın bence arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seker oranina bak git burda kimse yemez

• 180 e 60 kilo söyle 66-68 felan olsam hiç fena olmaz ama pek güven vermiyor bu ürünlür

• Reklam kokan hareketler bunlar zoboloblolbolo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD Kart markaları -Lexar-
    21 yıl önce açıldı
    Micro SDHC- Micro SD farkı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Messi milattan önceden kalma herhalde bir şeyler var gibi bulaşmayın bence arkadaşlar

Hocam bu ürün DÜNYA GENELİNDE KULLANILIYOR İstersenizwww.herbalife.com incelyebilirsiniz

sd sd

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Reklam kokan hareketler bunlar zoboloblolbolo

yok kardeşim kg yu başıma büyük bi dert yaptım ben psikoloğum bozulmuşdu kg alamıyodum bu markanın reklama ihtiyacı yok araştırırsanız anlarsınız zaten onun için paylaştım burda
  • 55 kilo fazlam var bi 10 kilodan zarar gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

Seker oranina bak git burda kimse yemez

Şeker oranı fazla değil bizzat kullanadım faydasını gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLloyd is real

55 kilo fazlam var bi 10 kilodan zarar gelmez

Hocam yardımcı olmak isterim size? mesaj atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

180 e 60 kilo söyle 66-68 felan olsam hiç fena olmaz ama pek güven vermiyor bu ürünlür

hocam dediğim gibi cr7 messi gibi sponsorları var dandik bi ürün olsa bunlar sponsor olmaz dimi :) ve dünya genelinde kullanılıyor araştırabilirsin.z
  • Oha Messi'nin göbeğe bak
    Sergen Yalçın'a mı özenmiş acaba
  • Kg var oranı kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Kg var oranı kaç

1 tane shake ile 1ile 3 arası kg alırsınız hocam Ek takviye olarak vitamin var iksi iyi gidiyor ben 64 67 çıktım şuan para yok yoksa alıcam ürünü :D
  • fiayat?
  • Kullanmayın demem kimseye ama bi numarası yok bildiğin gainer tarzı birşey, bunu içip kilo almak isteyenler öğünleri aksatmadan extra olarak içmesi lasım. Ayrıca besin değerleri tırt bence, evde kendin daha yüksek kalorili shakeler yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuckinication

Kullanmayın demem kimseye ama bi numarası yok bildiğin gainer tarzı birşey, bunu içip kilo almak isteyenler öğünleri aksatmadan extra olarak içmesi lasım. Ayrıca besin değerleri tırt bence, evde kendin daha yüksek kalorili shakeler yapabilirsiniz.

Hocam bizde illa alın demiyoruz ki Zaten bu ürün yemeklerden sonra içiyosun evde yapmak isteyenler yapabilir tabikide
  • biraz bakındım da internetten, bu kilo almak için değil, kilo kontrolü için kullanılıyormuş. Gidin karbonhidrat tozu falan için, daha iyi bunun yerine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.