Bildirim
Sd Kartı Storage Kart Olarak Kullanma?
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tam anlamadım ama sanırım söylemek istediğin programları hafıza kartına kurmak, eğer böyle ise;
-ActiveSync ile kurulan programları, yani bilgisayar ile senkronize kurulum yapan .exe vb. formatlar, kurarken soruyor, standart bölüme mi kurmak istiyorsunuz diye, hayır dersen soruyor Storage/Storage Card hangisine yapiym diye, Storage Card'ı seçersen hafıza kartında yüklüyor..
-".Cab" ları yüklerken bunu yapmak için ise, bir programa ihtiyacın olacak
bu programı ise cebimdekipc.com gibi forumlardan bulabilirsin, ben de verirsem ordan alıntı yapıcam en iyisi kendin araman download var
cab hafıza kartı diye aratırsan bulursun sanırım, CabInstall türü bişey programın adı
-
ilgilendiğin için teşekkür ederim.
ama aslında anlatmak istediğim şey bu değildi.
diyelimki bir program çalışabilmek için benden 20 mb boş ram istiyor. ama benim sistemimde 10 mb gibi bir boş alanım var.
halbuki sd card bomboş duruyor.
işte böyle bir durumda sd flash belleği dahili storage bellek gibi gösterecek bir program olsa ne güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musvir -- 6 Eylül 2006; 14:33:39 > -
O iş biraz zor gibi gözüküyor araştırmak lazım ama olabileceğini sanmıyorum doğrusu :)
Ama ben de aynı problemden şikayetçi olup CabInstall kullandım ve şu anda bilgilerim şöyle;
"Total Main Memory: 57.41 MB
Storage;
Allocated: 17.98 MB
In use: 7.80 MB
Free: 6.96MB
Program;
Allocated: 42.65MB
In Use: 10.91 MB
Free: 31.74MB"
şöyle bi bakınca 57.41 MB'ın 42.65'ini bahsettiğin Ram olarak ayırabilmek çok rahatlatıcı birşey
Ki sanırım 30MB ram isteyecek pek fazla program bulamayız
not: Storage kısmındaki 7.80 MB WM'nin kendi kurulumudur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X