Şimdi Ara

SD MMC KART OKUYUCU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SD MMC KART OKUYUCU ALDIM AMA OKUMUYOR KARTI TAKIYOM OKUYUCUYA SONRA PC YE TAKIYOM BAZEN KART YOK DİYO BAZENDE BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ BİÇİMLENDİRİLSİNMİ DİYE UYARI ÇIKIYO. ARKADAŞTA 6600 VARDI ONUN HAFIZA KARTINI TAKIYOM TAK DİYE ANINDA OKUYO BENİM 6600 DAKİNİ OKUNUYO VE DİGİTAL FOTOĞRAF MAK. 2GB SD KARTIDA OKUMUYO HEP BİÇİMLENDİRİLSİNMİ DİYE EVET DİYOM BU KEZDE TAKILI BİŞİ YOK DİYOO

• evet genellikle cep telefonların okumuyor bendede öle ama driveri tekrar kur sorunun düzelecektir
  • arkadaşım driver falan yokki flash disk gibi zati takıyon sistem otomatik kendi tanıyo blutooth cihazı gibi yani
  • Ne marka kart okuyucu
  • Bende de var markası Ogatech sorunsuz kullanıyorum.
  • kardeş aynı sorun bendede var. laptopun orjinal kart okuyucusu ama 2gb sd kartı okumuyor. biçimlendir falan diyor. kart birde yuvaya dar geliyor sanki,rahat girip çıkmıyor. seninkide boylemi?
    quote:

Orjinalden alıntı: nokia_6600

ARKADAŞLAR SD MMC KART OKUYUCU ALDIM AMA OKUMUYOR KARTI TAKIYOM OKUYUCUYA SONRA PC YE TAKIYOM BAZEN KART YOK DİYO BAZENDE BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ BİÇİMLENDİRİLSİNMİ DİYE UYARI ÇIKIYO. ARKADAŞTA 6600 VARDI ONUN HAFIZA KARTINI TAKIYOM TAK DİYE ANINDA OKUYO BENİM 6600 DAKİNİ OKUNUYO VE DİGİTAL FOTOĞRAF MAK. 2GB SD KARTIDA OKUMUYO HEP BİÇİMLENDİRİLSİNMİ DİYE EVET DİYOM BU KEZDE TAKILI BİŞİ YOK DİYOO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kart Okuyucu Çalışmıyor.
    15 yıl önce açıldı
    SIM Kart Okuyucu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.